Dementul provoacă un scandal diplomatic internațional! Dragnea nu mai recunoaște ce-a vorbit cu ambasadorul Palestinei în legătură cu mutarea Ambasadei din Israel!

Dementul provoacă un scandal diplomatic internațional! Dragnea nu mai recunoaște ce-a vorbit cu ambasadorul Palestinei! Liviu Dragnea îl contrazice pe ambasadorul Palestinei în legătură cu mutarea Ambasadei din Israel: ”Declarațiile nu au nicio legătură cu ceea ce s-a discutat, am solicitat Ambasadei Palestinei să revină de urgenţă asupra celor prezentate public”.

 Liviu Dragnea a respins marți declarațiile de luni ale ambasadorului Palestinei, care spusese într-un comunicat de presă că liderul PSD a renunțat la mutarea ambasadei din Ierusalim de la Tel Aviv la Ierusalim. ”Sub nicio forma nu reflecta discuțiile purtate ieri. Am solicitat astăzi Ambasadei Palestinei prin intermediul cabinetului meu sa revină de urgenţă asupra celor prezentate public pentru că nu au nicio legătură cu ceea ce s-a discutat”, a declarat Dragnea pentru un site al Propagandei PSD.

Ambasada Palestinei a susținut într-un comunicat remis Digi 24 că Liviu Dragnea i-a spus luni ambasadorului că România nu își va muta ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Aceasta ar fi reprezentat o schimbare majoră de optică a liderului PSD, care a militat permanent pentru mutarea ambasadei și a provocat o tensionare a relațiilor cu lumea arabă.

„Am spus clar ce am afirmat și public de nenumărate ori: Ministerul Afacerilor Externe a finalizat analiza privind o eventuală relocare a Ambasadei României în Statul Israel. Ulterior, documentul a fost înaintat spre aprobare instituțiilor cu atribuții în domeniul politicii externe și securității naționale. Având în vedere cele mai recente evoluții din Procesul de Pace din Orientul Mijlociu, analiza se află într-un proces continuu de actualizare. Cu toate acestea, având în vedere că este de dorit o soluție consensuală la nivel instituțional, orice decizie va trebui să se bazeze atat pe prevederile constituționale dar și pe respectarea prevederilor dreptului internațional”, a mai declarat marți Dragnea pentru un site al Propagandei PSD.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Luni se declanșează operațiunea de curățare a României de PSD. Vin vremuri noi, oameni buni

2 Gata? Țiitoarea lui Dragnea a renunțat la inelul de logodnă și s-a vopsit blondă

3 Hoții României! Curtea de Conturi și AEP îngroapă PSD! Plăți fără documente și semnătură, sume publice și priv…

4 „Revoluționarul” Nicolicea, indemnizație de 1.800 de lei. Veteran de război, 560 lei pe lună

5 PNL a devansat Alianţa USR-PLUS în Bucureşti. PSD, spre prăpastie

recomandări

Te ia DNA: Sorin Tilihoi

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi dovezi că pisicile conduc de fapt lumea