Denis Alibec (FCSB) - Le-am pus probleme celor de la Sporting Lisabona chiar dacă au plecat ca favoriți

Denis Alibec (FCSB) - Le-am pus probleme celor de la Sporting Lisabona chiar dacă au plecat ca favoriți

Atacantul echipei de fotbal FCSB, Denis Alibec, a declarat, marți seara, că el și colegii săi le-au pus foarte multe probleme în deplasare celor de la Sporting Lisabona, în partida încheiată la egalitate, scor 0-0, chiar dacă adversarii lor au plecat ca favoriți.

"Ne bucurăm că s-a terminat așa și că am făcut un meci mare. Prin acest rezultat le-am dat peste nas multora din țară care vorbeau urât despre noi și nu ne dădeau nicio șansă. Sperăm să nu ne dezamăgim suporterii și familiile în retur. La ocazia lui Enache, când am văzut că a trecut mingea de portar am crezut că intră în poartă, dar nu a fost să fie. Sper să dăm gol la București și să trecem mai departe. Sporting Lisabona nu este o echipă de speriat, le-am pus foarte multe probleme chiar dacă au plecat ca favoriți. Cred că avem echipă bună și putem să ne batem cu ei la București pentru calificare. Mihai Pintilii este unul dintre cei mai importanți jucători ai noștri, ne pare rău că a luat roșu azi. Sperăm ca jucătorul care intră să îl înlocuiască foarte bine", a afirmat Alibec la postul Sport.ro.

Echipa de fotbal FCSB a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida disputată marți seara, în deplasare, cu Sporting Lisabona, în prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor. Partida retur este programată în 23 august, la București.

AGERPRES (AS-editor: Marius Țone, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”