Denisa de la Bambi s-a măritat la Nisa

Denisa de la Bambi s-a măritat la Nisa

Denisa Tănase de la Bambi s-a căsătorit cu omul de afaceri Mircea Brânzei, în cadrul unei ceremonii restrânse, organizată la Nisa (Franța). Alături le-au fost cele mai apropiate persoane. Printre vedetele din România, care au participat la petrecere, au fost Daiana Anghel și Sorin Gonțea, scrie protv.ro .

Denisa a ales o rochie din satin, cu umerii goi și cu o trenă lungă, iar mirele a purtat un costum clasic negru cu papion.

Denisa și Mircea au oferit drept mărturii produse de la My Geisha – afacerea pe care cântăreața de 33 de ani o deține. Raluca Tănase a fost una dintre cele două domnișoare de onoare. Ea le-a transmis un mesaj fericiților miri și a publicat câteva poze de la nuntă.

”Casă de piatră, Denisa și Mircea @denisa_tanase @mircea.branzei @vivitanase”, a scris sora miresei pe Instagram.


Denisa a ales o locație superbă, cu vedere la Marea Mediterană. Invitații au luat masa pe terasa hotelului, bucurându-se de o priveliște de vis.


Sursă foto: Instagram/ denisa_tanase


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

3 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

4 „Nu mai vreau să fiu asociată sub nicio formă cu numele sau imaginea lui Liviu Dragnea”

5 VIDEO După crimă, ucigașul doctoriței de la Brăila a fost la nuntă / „Nu are remușcări, nici emoții față de ce s-a întâmplat”