Denisa de la Bambi s-a măritat la Nisa

Denisa de la Bambi s-a măritat la Nisa

Denisa Tănase de la Bambi s-a căsătorit cu omul de afaceri Mircea Brânzei, în cadrul unei ceremonii restrânse, organizată la Nisa (Franța). Alături le-au fost cele mai apropiate persoane. Printre vedetele din România, care au participat la petrecere, au fost Daiana Anghel și Sorin Gonțea, scrie protv.ro .

Denisa a ales o rochie din satin, cu umerii goi și cu o trenă lungă, iar mirele a purtat un costum clasic negru cu papion.

Denisa și Mircea au oferit drept mărturii produse de la My Geisha – afacerea pe care cântăreața de 33 de ani o deține. Raluca Tănase a fost una dintre cele două domnișoare de onoare. Ea le-a transmis un mesaj fericiților miri și a publicat câteva poze de la nuntă.

”Casă de piatră, Denisa și Mircea @denisa_tanase @mircea.branzei @vivitanase”, a scris sora miresei pe Instagram.


Denisa a ales o locație superbă, cu vedere la Marea Mediterană. Invitații au luat masa pe terasa hotelului, bucurându-se de o priveliște de vis.


Sursă foto: Instagram/ denisa_tanase


populare
astăzi

1 LIVE Referendumul pentru integrarea europeană și modificarea Constituției Republicii Moldova a trecut! / Maia Sandu conduce cu 42% în primul tur al prez…

2 Un nou fenomen / „Damele de control” care testează loialitatea bărbaților. Femeile sunt plătite de cliente care vor să vadă dacă partenerii le înșală

3 Ce poveste ascundea sicriul de zinc descoperit în București în primăvară

4 „Probabil aţi văzut deja ce s-a întâmplat în România” / Mesajele subversive ale pionilor Moscovei care caută sabotori în Europa

5 VIDEO „Le-aș lua pașapoartele românești moldovenilor care au votat contra UE. Nu îi înțeleg, ei fac bani în Europa și votează contra aderării”