Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Denise Rifai îl calcă-n picioare pe „Mirciulică faptă mică“. Și-i face și plângere la CNA!

Denise Rifai îl calcă-n picioare pe „Mirciulică faptă mică“. Denise Rifai, realizatoarea emisiunii „Legile Puterii“, de la Realitatea TV, a declarat că-l va da în judecată pe Mircea Badea, după ce realizatorul a numit-o „jihadistă“, într-o ediţie recentă a emisiunii „În gura presei“, de la Antena 3.

Decizia prezentatoarei Denise Rifai vine după ce Mircea Badea i-a adus o serie de jigniri în emisiunea „În gura presei“, de marţi seară, 6 august. Realizatorul Antenei 3 a numit-o pe Rifai „jihadistă“ şi a comparat-o cu personajul „Miss Piggy“ din serialul animat „Muppets“.

„Eram în maşină şi am dat drumul la postul de televiziune care se aliniază întotdeauna cu propaganda serviciilor secrete. Era acolo aia jihadistă. Şi jihadista, e una săraca... ştiţi cum era Miss Piggy când era în crize maxime? Aşa e aia. Jihadista Miss Piggy îl avea invitat pe Moise Guran. Zicea Guran «cutremurătorul» că la Timişoara nu există clanuri interlope că, alea sunt doar în zonele sărace“, a spus Mircea Badea în timpul emisiunii de la Antena 3.

În replică, într-un mesaj pe Facebook, Denise Rifai îl numeşte pe Mircea Badea, cu care a avut de-a lungul timpului mai multe schimburi acide de replici, „Mirciulică faptă mică“ şi mărturiseşte că l-a invitat în repetate rânduri pe realizatorul Antenei 3 în studioul emisiunii de la Realitatea TV, fără a primi însă un răspuns pozitiv.

„Mirciulică faptă mică loveşte din nou. Dacă nu i-a mers în mod repetat cu motociclistul care l-a bătut de l-a leşinat încă de la intrarea în ring, se consolează şi el cu ce apucă... Aşa că, în mod constant, mă trezesc împroşcată cu fel de fel de jigniri din tenebrele aşa zisei lui gândiri. Eu am încercat de mai multe ori să-l invit la mine în platou dacă tot îi provoc atâtea comentarii, dar Mirciulică faptă mică se simte în siguranţă doar ascuns în spatele pupitrului lui, probabil ca să nu i se vadă... fapta mică, aşa că m-a refuzat de fiecare dată“, a scris Rifai.

Ulterior, într-un interviu pentru Pagina de Media, Denise Rifai a declarat că-l va da în judecată pe Mircea Badea pentru jignirile constante la adresa ei. „M-am săturat să fiu făcută în fel şi chip. Îl anunţ pe această cale pe Mircea Badea că îl aştept la Tribunal. E cea mai frumoasă invitaţie pe care pot să o fac acestui individ, care are probleme (…). Domnul Mircea Badea iese la televizor şi jigneşte, atât. Eu sunt una din persoanele jignite de el în mod constat. Domnul Badea atât face, atât ştie şi atât poate. E ciudat că la o emisiune televizată şi cu un public atât, unde Mircea Badea e o figură consacrată, să auzi continuu o serie întreagă de jigniri. Dacă acesta este tipicul emisiunii lui Mircea Badea, avem o problemă“, a spus realizatoarea.

Rifai a menţionat că va face şi o plângere la CNA: „Voi formula o sesizare pe care o voi adresa CNA cu privire la acest delir verbal al acestui om, care în mod constant mă jigneşte pe un post public de televiziune, fără ca nimeni să-l oprească. Asta nu e presă. Eu nu ştiu cum îi este permis să vorbească aşa, nu înţeleg cum CNA-ul nu l-a sancţionat până acum. Are probleme? Să şi le spună în baie dimineaţa.“

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 EXCLUSIV / Guvernul cade în două săptămâni! PUCI în PSD! 23 de parlamentari au constituit un grup „menit să salv…

2 Oreste îl face muci pe Năstase după ce pușcăriașul s-a băgat în seamă acuzându-l pe Iohannis de plagiat!

3 DEMISIE la Digi 24! Alice Iacobescu, cea mai acidă jurnalistă a postului, este în preaviz!

4 Mafia PSD! Vă întrebați de ce se moare în spitale? Citiți pe ce sunt cheltuiți banii și-n buzunarele cui ajung…

5 Numai citind astfel de lucruri îți dai seama ce hoți au guvernat țara! Dacă nu intram în UE și NATO, Rusia scr…

recomandări

Te ia DNA: Cristian Poteras

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trailerul de la noul film Războiul Stelelor s-a lansat și e aici