Denise Rifai, în locul lui Rareş Bogdan la Realitatea TV. Noua emisiune va începe luni, 25 martie, şi va purta titlul „Legile Puterii”

Realizatoarea Denise Rifai va prelua tronsonul principalei emisiuni de seară la Realitatea TV, în locul lui Rareș Bogdan, care a intrat în cursa pentru europarlamentare, anunță site-ul realitatea.net. Noua emisiune moderată de Rifai va începe luni, 25 martie, şi va purta titlul „Legile Puterii”, relatează G4Media.ro.

 Emisiunea este programată de luni până joi, de la orele 21:00 la miezul nopții.

„De câteva luni, Denise Rifai făcea, 2-3 zile din 5, audiență apropiată și chiar egală cu a lui Rareș, într-un interval foarte greu, 19:00-21:00. S-a impus evident în fața publicului, se bătea cu emisiunile de știri. (…) A contat faptul că e un moderator care exprimă spiritul Realității, e anti-baroni, apără libertatea de exprimare”, a explicat Cozmin Guşă într-un intervi acordat Hotnews, mai scrie realitatea.net.

Rareș Bogdan a renunţat la televiziune după ce, săptămâna trecută, a fost anunţat drept cap de listă la alegerile europarlamentare, din partea PNL.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acest mesaj va produce un cutremur în România

2 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…

3 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

4 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…

5 BREAKING A explodat prima bombă în București! Robert Negoiță, primarul sectorului 3, anunță că nu va candida p…