Denise Rifai, postare specială despre bărbatul care are grijă de trupul ei

Denise Rifai, postare specială despre bărbatul care are grijă de trupul ei

Denise Rifai, postare specială despre bărbatul care are grijă de trupul ei, pe contul de Instagram. În debutul unei campanii prin intermediul căreia bruneta își dorește să-i prezinte publicului pe oamenii care au grijă de ea. Unul dintrei ei este și Dan Bujor, vestit terapeut în masaj cu bambus, care i-a devenit între timp și un foarte bun prieten.

View this post on Instagram

A post shared by Denise Rifai (@denise.rifai)

„Mi-am propus să încep să vi-i prezint pe oamenii din viața mea, care se ocupă de starea mea de bine! Sunt oameni pe care eu i-am descoperit în timp și pe care vi-i recomand cu drag!”, și-a început Denise Rifai povestea.

Denise Rifai consideră că una din datoriile pe care le avem față de noi înșine este să acordăm mai multă atenție lucrurilor care ne fac bine și care ne ajută să fim cu adevărat bine, echilibrați și în armonie: mental, fizic și emoțional! Și cred că e foarte important ca în fiecare zi să facem ceva pentru noi! Oricât de mic și, aparent, neînsemnat ar fi.

„Cu Dan am o conexiune veche, aparte și specială, spunem noi “din alte lumi și vieți”. Este un super profesionist în domeniul lui. Și, credeți-mă, vă poate raspunde la un milion o sută de mii de întrebări în domeniul lui de expertiză! Dan Bujor este un om care și-a construit în jurul lui o echipă, care i se aseamănă și îl reprezintă. Așa că, ori de câte ori o să aveți puțin timp pentru voi, și vreți să vă relaxați cu adevărat și să vă faceți un cadou, puteți să-i faceți o vizită. Va fi o călătorie într-un Orient îndepărtat, unde Bambusul este la loc de cinste și are proprietăți extraordinare pentru cei care aleg să lucreze cu el!”, a completat Denise Rifai.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat