Denise Rifai rupe tăcerea. De ce a demisionat prezentatoarea de la Realitatea. „Nu sunt de vânzare!”

Denise Rifai rupe tăcerea. De ce a demisionat prezentatoarea de la Realitatea. „Nu sunt de vânzare!”

Denise Rifai, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune, a povestit la Ego Life despre cariera ei și despre momentele cruciale pe care le-a traversat. Într-unul dintre momente, spune ea, a demisionat „într-o clipă”.

Denise Rifai

Denise Rifai prezintă emisiunea care adresează 40 de întrebări incomode celor mai importante celebrități din țară, dar și oamenilor politici. Ea a ajuns să prezinte acestă emisiune după ce, timp de aproape nouă ani, a lucrat la Realitatea TV. Plecarea de la postul tv care a consacrat-o a fost un moment crucial, dar și dureros pentru cariera ei. A fost postul de televiziune care, practic, a și consacarat-o.

Însă 2020, vedeta și-a dat demsia, decizie despre care spune că a fost una dintre cele mai grele din viața sa, pentru că oamenii în care avea încredere au trădat-o.

Decizie dificilă

Povestea vieții mele… eu când am luat decizia, a fos t cea mai dureroasă , să plec din zona pe care eu o iubeam foarte mult, o zonă de confort… iubirea asta a mea pentru politică și pentru a face lucrurile să se întâmple”, a povestit ea.

A trebuit să iau decizia de a-mi da demisia într-o secundă pentru că am primit un telefon care a fost contrar tuturor principiilor mele de viață. Am decis și am spus că eu nu sunt de vânzare orice ar însemna acest lucru, mi-am dat demisia pe loc, am sărit în gol, nu aveam nimic pregătit, nimic planificat”, a povestit Denise Rifai, la Ego Life cu Dana Săvuică.

După demisia de la Relitatea TV, a venit imediat propunerea din partea Kanal D, moment în care poveste că a plân s atunci când a văzut noul proiect , care i se potrivea mănușă.

Citește continuarea p e Click!.ro, pentru a afla toate detaliile despre momentele cruciale ale carierei Denisei Rifai.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?