Dennis Rodman spune că are "permisiunea" de a merge în Rusia pentru a încerca să obţină eliberarea lui Brittney Griner

Dennis Rodman spune că are "permisiunea" de a merge în Rusia pentru a încerca să obţină eliberarea lui Brittney Griner

Fostul star din NBA, Dennis Rodman, a declarat că are "permisiunea" de a merge în Rusia pentru a negocia eliberarea baschetbalistei Brittney Griner.

Dennis Rodman are permisiunea de a merge în Rusia

Dennis Rodman a declarat pentru NBC News că a primit permisiunea de a merge în Rusia să o ajute pe Brittney Griner.

"Am primit permisiunea să merg în Rusia să o ajut pe fata asta. Încerc să merg săptămâna asta", a afirmat Rodman, fără a preciza cine i-a dat permisiunea de a călători în Rusia, potrivit news.ro.

Brittney Griner a fost condamnată, la începutul acestei luni, la 9 ani de închisoare în Rusia pentru posesie de droguri. Avocații sportivei au depus un recurs și se pare că vor avea loc discuții separate în curs cu privire la un schimb de prizonieri.

Dennis Rodman nu ar fi la prima sa vizită în Rusia. Fostul sportiv, în vârstă de 61 de ani, a fost invitat chiar de Vladimir Putin în Rusia, în 2014, atunci când Rodman l-a numit pe președintele rus ca fiind "mișto". De asemenea, Rodman are și o prietenie cu liderul nord-coreean Kim Jong-un, mare fan al fostului star din NBA.

Griner este considerată una din cele mai bune jucătoare de baschet din lume. Rodman a cucerit de-a lungul carierei cinci titluri NBA.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...