Dependentă de sex?

Dependentă de sex?

Fosta soție a lui Christian Vieri și Kevin-Prince Boateng, recent despărțită de jucătorul de tenis Matteo Berrettini, Melissa Satta a fost acuzată că e dependentă de sex.

Melissa Satta s-a despărțit de jucătorul italian de tenis Matteo Berrettini după un an de relație. Vedeta TV și actrița în vârstă de 38 de ani a acuzat comportamentul dezgustător al jurnaliștilor care au spus, în contextul știrii despărțirii, că Melissa este dependentă de sex.

"Și iată că sunt aici obligată să mă apăr în fața inchiziției media, fără să fi comis nicio crimă sau să fi avut vreun comportament imoral. De data asta presa, vorbind despre așa-zisa mea despărțire cu scântei, a dorit să vândă câteva copii în plus sau să obțină mai multe clickuri, numindu-mă dependentă de sex", a scris Satta pe Instagram.

Melissa Satta (38 de ani), vedetă TV și actriță, a fost în centrul atenției pentru relațiile pe care le-a avut cu foștii fotbaliști Christian Vieri și Kevin Prince Boateng. Acesta din urmă s-ar fi accidentat din cauza sexului în exces.

"Doar pentru că făceam sex de 10 ori pe zi nu înseamnă că sunt nimfomană", declara ea într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport.

Acum, Satta s-a despărțit de Matteo Berrettini, iar jucătorul italian de tenis a confirmat închiererea relației: "Melissa și cu mine nu mai suntem împreună. Am avut o relație frumoasă, avem un mare respect unul pentru celălalt, nu voi merge mai departe pentru că nu-mi place să vorbesc despre viața mea privată, îi mulțumesc pentru acest an frumos".



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB