Deputatul PNL Theodor Nicolescu, adus la DNA cu mandat pentru audieri în dosarul ANRP

Deputatul PNL Theodor Nicolescu, adus la DNA cu mandat pentru audieri în dosarul ANRP

Deputatul liberal Theodor Nicolescu a fost adus la sediul DNA cu mandat. Acesta urmează să fie audiat în dosarul ANRP, în care șeful ANI, Horia Georgescu, este suspectat de abuz în serviciu, fiind adus, luni dimineață, cu mandat la DNA. 

Deputatul a declarat că nu știe de ce a fost adus la DNA.
Procurorii DNA vor audia, pe parcursul zilei, membrii Comisiei de Stabilire a Despăgubirilor din cadrul Agenției Naționale pentru Restituirea Proprietăților.

Theodor Cătălin Nicolescu, deputat de Argeş, a ocupat în trecut funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor. Potrivit unor surse judiciare, în baza unei decizii a Curţii de Conturi a României, au fost reevaluate 452 de dosare de despăgubire de la ANPR şi s-a constatat că 94 de dosare au fost supraevaluate cu 20%.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?