Deputatul PSD Radu Cristescu, o nouă „comitere”: „Locul UDMR este la bordel, unde adastă curvele!”

Deputatul PSD Radu Cristescu, o nouă „comitere”: „Locul UDMR este la bordel, unde adastă curvele!”

Deputatul PSD Radu Cristescu a avut joi seară, după ce UDMR nu a mai intrat în guvernul Ciolacu, un derapaj major în care îi face pe membrii UDMR „boarfe” și că „locul lor potrivit de muncă” este „pe centură”. „Locul UDMR este la bordel, unde adastă curvele! ”, scrie parlamentarul într-o postare pe Facebook .

Radu CristescuFoto: Agerpres

Cristescu spune, în postarea sa în care apare o fotografie cu Kelemen Hunor alături de premierul ungar Viktor Orban, că „Transilvania nu e moșia curvelor UDMR, nu e a lui Orban, nu poate fi condusă de la Budapesta”.

  • „Locul UDMR este la bordel, unde adastă curvele! Pentru că UDMR asta este! Un grup de curve politice care după revoluție și-au înființat propriul bordel și cu el își atrag clientela. Iar clientela lor a fost, din păcate, mai toate partidele românești post-decembriste, prea slabe să ridice tonul și să le arate care le e locul.
  • UDMR a devenit, finalmente, coada de topor a Ungariei în Transilvania, și face tot ce poate pentru a transmite urbi et orbi că e pămînt unguresc. Și iarăși ne-am dovedit prea slabi. Am lăsat curvele să-și facă mendrele, să-și ridice peste tot monumente, inclusiv unor criminali de război, să pună mîna pe castele, păduri, stațiuni, cu stipendiere grasă de la Budapesta, pe față sau pe sub masă. Ne vopsesc bornele și crucile în culorile Ungariei, își fac ONG-uri, defilează, intimidează, amenință, terorizează, ne scuipă în ochi. Extremiști, teroriști, iredentiști, șovini, expansioniști. Opinca se transformă lent, dar sigur, în cizmă”, scrie Cristescu pe Facebook.

Tototdată, Cristescu spune că UDMR-iștilor nu le-a păsat de propria etnie și că, deși au „supt bani și avantaje de peste tot”, iar liderii Alianței „au devenit miliardari”, „Harghita și Covasna sunt cele mai sărace județe, cu cei mai mulți bătrîni pensionari, pentru că tinerii lor au plecat în bejenie”.

  • „Boarfele udemeriste s-au obrăznicit prea mult. Au ajuns amenințare fățișă la siguranța națională. A sosit vremea să le arătăm care le e statutul și locul potrivit de muncă: centura! E dur ce spun, dar am tolerat prea mult, în numele a tot felul de interese naționale care s-au dovedit, de fapt, extra-naționale. Aruncarea curvelor peste bordul guvernării e cea mai bună veste, pentru mine. La alegerile din 1990 urcau sfioase în cabinele tiriștilor pentru niscaiva mărci sau dolari! Mai apoi au ridicat pretențiile: prestau pentru avantaje grele. La fiecare rînd de alegeri schimbau fraierii, lăsînd impresia că ei depind de nurii lor. Dar curvele nu se lasă, vor și casa fraierului, să aibă autonomie! Și asta sub ochiul vigilent al organului care a și desființat serviciul de moravuri antiiredentiste! De ce oare?
  • Acum, într-un târziu, stăpîna casei a dat curva afară din casă și a alungat-o de la masa plină de bucate.
  • Nu mi-a plăcut sloganul afară, afară cu ungurii din țară, dar îmi place sloganul afară, afară cu UDMR din Guvern și din Parlament! Și sper să prind ziua cînd vor fi aruncați de tot peste bordul politicii...”

UDMR, lăsat pe dinafară în guvernul Ciolacu

Guvernul pe care liderul PSD, Marcel Ciolacu, îl va conduce în următorul an și jumătate a fost învestit de Parlament și joi seară a avut loc prima ședință de Guvern.

PSD și PNL și-au împărțit în mod egal portofoliile, iar fiecare partid va avea câte un vicepremier - Marian Neacșu (PSD) și Cătălin Predoiu (PNL, mutat de la Justiție la Interne), în timp ce UDMR a fost lăsat în afara guvernării.

UDMR-iștii au recunoscut că sunt supărați că au fost dați afară de la guvernare, iar Kelemen Hunor i-a ironizat pe liberali, în discursul de învestire a guvernului, și l-a avertizat pe noul premier să aibă grijă ca PNL să „nu se trezească”.

„Stimați colegi liberali, după ce ați reușit să puneți mâna și pe Dezvoltare și pe Mediu, vă văd extrem de mulțumiți și relaxați. Ați muncit enorm, după acest rezultat fulminant, vă lăsăm în grija PSD-ului. Dle prim-ministru desemnat Marcel Ciolacu, aveți grijă de PNL. Sunteți un magician politic extrem de talentat, aveți grijă să nu se trezească. Este adevărat. N-a trecut încă pericolul de a te culca sănătos și a te trezi mort. Dacă se vor trezi, vă vor lăsa singuri”, a spus Kelemen.

Radu Cristescu și scandalurile

Cristescu este un obișnuit al derapajelor și scandalurilor în Parlament.

Într-o scurtă recapitulare, putem aminti cum Radu Cristescu l-a făcut „handicapat” pe fostul ministru al Justiției Stelian Ion în 2022, în două rânduri, o dată în octombrie și o dată în septembrie.

  • „Mă uit și la ministrul nulitate de la justiție, Stelică, care are și un certificat de handicapat, nu trebuie să-l prezentați, că se vede.
  • Nu vă e rușine, mă, hoților care sunteți? Nu vă e rușine să veniți să dați lecții de moralitate? Uitați-vă, băi, la voi, o mână de hoți sunteți”.

Un nou schimb de replici între Cristescu și USR a avut loc în februarie 2023, când PSD-istul l-a făcut pe Claudiu Năsui „copil de securist”.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?