Deputatul Titi Holban, condamnat la trei ani închisoare cu suspendare pentru trafic de influență

Deputatul Titi Holban a fost condamnat miercuri, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la trei ani închisoare cu suspendare, într-un dosar în care a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. Instanța supremă a mai dispus în cazul lui Titi Holban un termen de încercare de 4 ani.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Deputatul Titi Holban a fost trimis în judecată de procurorii DNA în iulie 2014 pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Potrivit DNA, în ianuarie 2014, Titi Holban a promis unui denunțător, în schimbul sumei de 10.000 euro, sumă pe care a primit-o efectiv în două tranșe, că va interveni pe lângă o altă persoană, pentru ca acesta, la rândul ei, să intervină pe lângă un inspector cu funcție de conducere la una dintre Direcțiile Regionale Antifraudă. Intervenția viza ca societatea administrată de un apropiat al denunțătorului să nu fie sancționată în urma controlului efectuat de această instituție.

În iunie 2014, DNA a cerut Camerei Deputaților încuviințarea arestării preventive a deputatului Titi Holban, însă cererea procurorilor a fost respinsă.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Ani la rând au scos 9.500 de euro zilnic cash din bancă / Ajunseseră să dicteze ziarelor ce să scrie

3 Un imbecil

4 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!

5 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică