Deputatul Violeta Alexandru anunţă că demisionează din grupul parlamentar PNL

Deputatul Violeta Alexandru anunţă că demisionează din grupul parlamentar PNL

Deputatul Violeta Alexandru a anunţat, miercuri, că demisionează din grupul parlamentar al PNL şi devine parlamentar neafiliat.

"Am luat decizia să mă alătur colegilor mei, despre care deja ştiţi că s-au dezafiliat, şi să rămân alături de ei un om liber, asumat, un om care spune lucrurilor pe nume", a spus Violeta Alexandru, la Parlament.

Ea a criticat faptul că PNL nu va merge la consultările de la Cotroceni cu o propunere de premier.

"Mi se pare incredibil că PNL nu merge cu o propunere de candidat de premier la Cotroceni. Aşa ceva mi se pare o palmă pentru toţi alegătorii noştri care ne-au votat în decembrie anul trecut, mi se pare de neacceptat că ne ducem să stăm jos să discutăm cu PSD pe care l-am hulit atâţia ani, în frunte cu cel care acum este preşedintele PNL, Florin Cîţu, şi care şi-a făcut o întreagă campanie împotriva PSD şi acum se face că nu-şi mai aduce aminte ceea ce a spus public şi ceea ce ne-a spus nouă, colegilor noştri din PNL", a spus Violeta Alexandru, care a catalogat situaţia din PNL drept un "haos".

Deputatul a afirmat că Florin Cîţu este "cauza problemelor pe care PNL le are în acest moment".

Violeta Alexandru a pledat pentru refacerea coaliţiei cu USR şi UDMR.

"Soluţia pentru a guverna corect România este la îndemâna noastră şi aceea este refacerea coaliţiei cu USR PLUS şi UDMR", a afirmat Violeta Alexandru. Ea a arătat că senatorii şi deputaţii PNL care au demisionat din grupurile parlamentare şi au devenit neafiliaţi se vor poziţiona pe fiecare proiect venit de la Guvern.

Ea a mai spus că aceşti parlamentari nu au primit niciun semnal de integrare în activitatea desfăşurată de PNL.

Violeta Alexandru este cel de-al 16-lea parlamentar care demisionează din grupurile parlamentare ale PNL. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina