Deputatul Vlad Cosma - la DNA Ploiești, în dosarul lui Herțanu

Deputatul Vlad Cosma - la DNA Ploiești, în dosarul lui Herțanu

Procurorii DNA Ploiești au dispus vineri prelungirea măsurii controlului judiciar față de deputatul social-democrat Vlad Cosma, urmărit penal pentru săvârșirea infracțiunii de sprijinire a unui grup infracțional organizat, în dosarul lui Iulian Herțanu, în care se fac cercetări cu privire la fraudarea de fonduri europene în legătură cu lucrările de extindere a canalizării în orașul Comarnic, executate de SC Grossmann. Vlad Cosma a părăsit sediul DNA după aproximativ 25 de minute de la momentul sosirii, fără a face declarații presei.

La scurt timp de la plecarea lui Vlad Cosma, la DNA Ploiești a sosit tatăl acestuia, Mircea Cosma, președinte al Consiliului Județean Prahova, cercetat sub control judiciar în același dosar.
Procurorii DNA Ploiești au prelungit tot vineri măsura controlului judiciar dispusă față de deputatul PSD Sebastian Ghiță , cercetat în același dosar pentru infracțiunea de sprijinire a unui grup infracțional organizat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Ce se întâmplă în China?

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990