Derapaj la Realitatea Plus la adresa lui Dan Andronic. „Nu are cu ce să fie bărbat”. Reacţia jurnalistului

Derapaj la Realitatea Plus la adresa lui Dan Andronic. „Nu are cu ce să fie bărbat”. Reacţia jurnalistului

Alexandra Păcuraru, fiica patronului Realitatea Plus, a avut un derapaj în prime-time, după ce a făcut observații cu privire la aspecte intime ale proprietarul publicației EvZ, Dan Andronic. Andronic susţine că abordarea este parte a campaniei destinată preluării publicaţiilor pe care le conduce.

FOTO Inquam Photos / George Călin

„Mă cunoașteți, nu sunt consumatoare de cancan, de picanterii, nu ma intereseză intimitatea altora, dar nu pot să nu vă spun că Dan Andronic este foarte mic, rușinos de mic. Și ca să se răzbune că nu poate să fie bărbat, că nu are cu ce să fie bărbat, a combinat femeile altora. A spart case. La unele a ținut, la altele nu. Portofelul a ținut, căci cu ce altceva poți compensa lipsa bărbăției”, ar fi spus Alexandra Păcuraru în emisiunea de la Realitatea Plus, potrivit G4Media .

În replică, Dan Andronic a acuzat într-un mesaj pe Facebook că postul de televiziune s-a transformat într-o „bâtă, numai bună să-i amenințe, șantajeze, înspăimânte pe toți cei care nu cedează dorințelor Clanului Păcuraru”.

„Fata lui Tata a vorbit. Și a spus ce știa mai bine, ce a învățat ea la școala de jurnalism Păcuraru & Gușă. Ceva scârbos, cu tentă sexuală. A aflat că am p… mică. Rușinos de mică. De fapt, nici nu pare să existe… Poate că de aici vine faptul că nu vreau să cedez EVZ unui grup de presiune și șantaj (…) Un post de televiziune transformat într-o bâtă, numai bună să-i amenințe, șantajeze, înspăimânte pe toți cei care nu cedează dorințelor Clanului Păcuraru. Așa au procedat în cazul Romprest, așa au acționat în cazul B1 TV, așa fac acum, cu EVZ”, a spus Andronic.

Derapajul ar avea loc pe fondul unui război juridic între Dan Andronic și Maricel Păcuraru, patronul Realitatea Plus, pentru controlul companiei care editează EvZ și Capital, care a fost condusă oficial în ultimul deceniu de Andronic.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat