Derapaj la „Survivor România“. Alin Chirilă nu s-a putut stăpâni și și-a pipăit colegele FOTO

Derapaj la „Survivor România“. Alin Chirilă nu s-a putut stăpâni și și-a pipăit colegele FOTO

Sub pretextul sărbătoririi victoriei echipei sale la jocul de recompensă, concurentul le-a luat în brațe pe colegele de echipă, le-a pipăit și le-a aruncat în piscină.

Bianca s-a agățat de o canapea pentru a rezista asaltului lui Alin Chirilîă FOTO Captură Pro TV

Alin Chirilă nu se poate adapta la viața din junglă cel puțin din acest punct de vedere, căci nu se află la prima abatere. Concurentul a mai făcut câteva declarații fără perdea în trecut , în alte ediții ale emisiunii, iar în episodul de aseară a avut un nou derapaj și nu s-a putut controla.

Alin a ales și a condus echipa la primul joc al săptămânii, iar recompensa a constat într-o petrecere la piscină cu mâncare și cocktailuri. Sub pretextul sărbătoririi victoriei, acestea s-a „jucatʼ cu toate cele trei fete din echipa sa. Mai întâi, cu Alexandra Ciomag în piscină. Apoi, toți concurenții au ieșit să bea un cocktail, iar fostul Războinic a prins și mai mult curaj.

„M-am bucurat foarte mult (de recompensă – n.r.). Am fost ca un copil când îl scapi în jucării“, a spus concurentul. „Așa locație frumoasă, cu așa fete frumoase, cu așa băieți simpatici. Ne-am încins de la cocktailuri, ne-am încins și la dans“, a continuat el.

Petrecerea a continuat, iar Alin Chirilă a devenit și mai îndrăzneț și chiar le-a luat pe sus pe fetele din echipă, pentru a le arunca în piscină, deși acestea se împotriveau vizibil. Bianca Patrichi a fost nevoită să se agațe de o canapea pentru a putea rezista asaltului fizic al luptătorului MMA.

„Glumițele lui Alin sunt glumițele lui Alin. N-a fost deplasat… totuși. N-a fost nimic așa… groaznic“, a încercat Bianca să „îndulcească“ situația. „Doar că nu mă arunci în apă decât cu piese de mobilier după tine. Trebuie să înțelegi“, a mai spus ea.

Aceasta nu este prima ieșire de acest gen a concurentului . La una dintre edițiile trecute, atunci când a avut un apel video cu soția sa, nu și-a mai putut controla hormonii. Fără să mai țină cont de faptul că pe apelul video erau și cei doi copiii ai săi, Alin Chirilă i-a explicat soției cât de nerăbdător este să ajungă acasă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro