Derută șobolănească la Antena 3! Bunicul Luizei l-a făcut muci în direct pe Nicolicea! R.Dumitrescu mai că făcuse căcuța pe el!

Derută șobolănească la Antena 3! Bunicul Luizei l-a făcut muci în direct pe Nicolicea! R.Dumitrescu mai că făcuse căcuța pe el!

Derută șobolănească la Antena 3! Bunicul Luizei l-a făcut muci în direct pe Nicolicea! R.Dumitrescu mai că făcuse căcuța pe el! Dobitocii tocmai puseseră pe burtieră: Familia Luizei Melencu, în direct la Antena 3!

Mesajele-cheie ale bunicului Luizei:

„Mie mi-ar fi rușine să mai apar în fața națiunii cu oameni ca domnu’ Nicolicea! El, Iordache și alții! Să le fie rușine!”

„Domnu’ Nicolicea nu ne reprezintă și nu reprezintă nația și poporul român! A migrat de la un partid la altul, a alergat din funcții în funcții, nu-și merită funcțiile pe care le are!”

„Să le fie rușine, că e Parlamentul plin de anumiți indivizi… Uitați unde am ajuns din cauza lor și a legilor pe care le-au dat în Parlament! El cu Iordache și alți hoți!”

Dialogul de la Antena 3:

Moderator (Răzvan Dumitrescu): Bună seara, mă auziți?

Bunicul Luizei: Bună seara. Da, vă aud.

Moderator: Care sunt precizările pe care doreați să le faceți?

Bunicul: Precizările pe care voiam să le fac… aveam împotriva lu’ domnu’ Nicolicea.

Moderator: Ce anume?

Bunicul: Domnu’ Nicolicea mai e în direct la dvs. în emisiune?

Moderator: Sigur că da. Ce anume doriți să precizați în legătură cu eventualele spuse de către domnul Nicolicea?

Bunicul: Domnul Nicolicea ce reprezintă – trecutul, prezentul sau viitorul?

Moderator: Domnul Nicolicea este invitatul meu la această emisiune, ca reprezentant al unui partid de guvernământ – PSD.

Bunicul: Am înțeles, dar ce reprezintă… la ce se referă – la prezent, trecut sau viitor?

Moderator: În legătură cu ce subiect, stimate domn?

Bunicul: Păi, domnu’ Nicolicea are atâtea probleme și atâtea necazuri… La ce vârstă și-a desvârșit studiile? Unde le-a făcut, unde le-a…? Mie mi-ar fi rușine să mai apar în fața națiunii – NAȚIUNII – cu asemenea oameni!…

Moderator: Stați puțin…

Bunicul: … El, Iordache și alții! Să le fie rușine!

Moderator: Stimate domn, v-a supărat vreo declarație a domnului Nicolicea? A făcut vreo afirmație care nu este corectă? Sau este un considerent general pe care dvs. îl aveți, fără legătură cu discuția concretă ce vizează cazul Luizei, cazul Alexandrei și felul în care merge ancheta?

Bunicul: Domnu’ Nicolicea să trăiască și să-și vadă de familia lui, de necazurile lui, problemele lui. Domnu’ Nicolicea nu ne reprezintă și nu reprezintă nația și poporul român! A migrat de la un partid la altul, a alergat din funcții în funcții, nu-și merită funcțiile pe care le are!

Moderator: Stimate domn…

Bunicul: Domnu’ Nicolicea să învețe să vorbească și să respecte nația și poporul român! Când a fost ales, a fost ales să ne respecte, să ne reprezinte ca nație, ca popor, ca oameni.

Moderator: Am o rugăminte, stimate domn. (…) Nu există, înțeleg, un drept la replică, în cazul de față. Discuția respectivă nu-și are obiectul, și vă mulțumesc oricum, înțelegându-vă totodată supărarea. Dar nu are legătură cu ce am discutat până acum. Vă mulțumesc mult.

Bunicul: V-am înțeles, v-am înțeles… Dar asemenea oameni să nu mai apară, să nu mai apară! Să le fie rușine…

Moderator: Stimate domn, am o rugăminte…

Bunicul: … să le fie rușine, că e Parlamentul plin de anumiți indivizi…

Moderator: Stimate domn, am o rugăminte. Toți cei din Parlament au în spate niște voturi, date de unii sau date de alții…

Bunicul: Unii și le merită, alții nu și le merită!

Moderator: Unii au fost votați, alții n-au fost votați, fiecare cetățean are preferința lui. În momentul în care cineva ajunge acolo, înseamnă are în spate niște voturi. Și sigur că poată fi tras la răspundere, tot prin vot, ori de câte ori sunt alegeri. (…) Este opinia dvs., este dreptul dvs. să aveți opinii față de orice alt politician, nicio problemă. Dar nu au legătură aceste opinii cu subiectul discuției noastre. Vă înțeleg supărarea, înțelegeți-mă și pe mine ca jurnalist…

Bunicul: Vă înțeleg, vă înțeleg, vă înțeleg… Dar pentru mine… eu am o durere în suflet. El are copii? Are nepoți?

Moderator: Vă cred, dar…

Bunicul: Uitați unde am ajuns din cauza lor și a legilor pe care le-au dat în Parlament! El cu Iordache și alți hoți!

Moderator: Stimate domn, vă mulțumesc pentru discuție…

Bunicul: Da, săru’ mâna, mulțumesc. Să trăiți!

Moderator: Ceea ce s-a întâmplat în acest caz n-are legătură cu legile justiției, are legătură cu Codul Penal, care e în vigoare și n-a fost încă modificat. Asta este. Dar… vedeți percepțiile, ca să înțelegem foarte clar. Astea sunt percepțiile. Domnule Nicolicea…

Eugen Nicolicea: În primul rând, ceea ce declară a mai declarat și altădată – chiar m-am săturat să aud inepțiile eștea -, invocând că le știe de la Rareș Bogdan. Deci, atacul unui politician de o asemenea factură… uite ce produce.

Moderator: Îl cunoașteți personal? Aveți o problemă…?

Nicolicea: Nu. Are o problemă pe care a spus-o singur: «Așa știu eu de la Rareș Bogdan».

SURSA:  ziaristii.com



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa