Descoperire halucinantă pe un aeroport din SUA: pistol găsit într-un pui crud FOTO

Descoperire halucinantă pe un aeroport din SUA: pistol găsit într-un pui crud FOTO

Un călător a fost prins pe un aeroport din statul Florida în timp ce încerca să se îmbarce la bordul unei aeronave cu o armă ascunsă într-un pui crud, relatează BBC .

Un călător a fost prins că a ascuns un pistol într-un pui crud. Foto: Instagram/ TSA

Incidentul s-a petrecut pe aeroportul Fort Lauderdale-Hollywood din statul Florida.

Agenții TSA (Transportation Security Administration) au găsit arma, care era învelită în hârtie și îndesată în pui, înainte ca pasagerul să se îmbarce. Oficialii nu au dezvăluit numele persoanei care s-a aflat în spatele acestui plan.

Imaginile publicate pe contul oficial de Instagram al TSA surprind ofițerii în timp ce controlează puiul într-o zonă de securitate din aeroport, înainte de a scoate arma.

Postarea cuprinde, de asemenea, glume cu privire la întâmplare, făcând aluzie la apropierea Zilei Recunoștinței, care este sărbătorită în Statele Unite pe 24 noiembrie, când americanii pregătesc friptură de curcan.

Această idee nu era nici măcar pe jumătate coaptă; era crudă, grasă și evident nesupravegheată. Singurul roast (n.red friptură) de aici este această alegere proastă de ambalare! Îți place sau nu, există reguli pentru călătorii cu arme și muniție”, se arată în postarea publicată pe Instagram.

Armele de foc nu sunt interzise la bordul aeronavelor din Statele Unite, dar este necesar ca acestea să fie declarate, transportate la cală, descărcate și depozitate într-un container încuiat și rezistent la șocuri.

TSA a anunțat în anul 2021 că a confiscat un număr record de arme de la călători pe aeroporturile din SUA. Circa 85% dintre acestea erau încărcate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…