Descoperire importantă a cercetătorilor japonezi/Cei care au această grupă de sânge pot dezvolta obsesii periculoase și sunt egoiști!

Descoperire importantă a cercetătorilor japonezi/Cei care au această grupă de sânge pot dezvolta obsesii periculoase și sunt egoiști!

În multe țări oamenii se uită de obicei la zodie pentru a verifica nivelul de compatibilitate când își caută un potențial partener. Dar japonezilor le place să facă lucrurile puțin diferit. Ei nu se bazează doar pe semnele astrologice, ci mai degrabă pe grupa de sânge pentru a găsi persoana potrivită, considerând că grupa de sânge poate dezvălui tipul de personalitate.

Ketsueki-gata este termenul care înseamnă analiza personalității unei persoane pe baza grupei de sânge. Termenul a câștigat popularitate încă din anii 1930, datorită profesorului japonez Tokeji Furukawa care a publicat o lucrare susținând că fiecare grupă de sânge reflectă personalitatea unei persoane care o posedă.

Cele patru tipuri de sânge primare, A, B, O și AB sunt diferențiate unele de altele pe baza antigenilor care se găsesc la suprafața celulelor roșii din sânge și ajută la explicarea eficienței funcționării sistemul nostru imunitar.

În Japonia, oamenilor le place foarte mult să întrebe grupa de sânge deoarece cred cu adevărat în această teorie a personalității în funcție de grupa sanguină. Japonezii o folosesc adesea ca instrument pentru a evalua potențialul unui angajat și compatibilitatea dintre două persoane care se căsătoresc.

Personalitatea Grupei A

Persoanele cu grupa sanguină A sunt sensibile, cooperante, emoționale, pasionale și inteligente. Sunt foarte răbdători, loiali, iubesc liniștea și pacea, iar din această cauză nu le place să intre în conflict cu nimeni. Dar uneori acești oameni devin excesiv de sensibili. De asemenea, nu le place să încalce regulile stabilite de societate și le pasă de etichetă și standardele sociale.

Acești oameni petrec mult timp în luarea unei decizii, sunt uneori prea organizați în privința tuturor sferelor vieții și nu pot face mai multe sarcini deodată. Le plac lucrurile bine puse la punct și la locul potrivit, motiv pentru care mulți oameni cu tulburare obsesiv-compulsivă intră în grupa A de sânge.

Personalitatea Grupei B

Acești oameni sunt foarte creativi și iau decizii rapide, dar nu acceptă prea ușor să primească ordine. Ei se dedică trup și suflet atunci când doresc să realizeze ceva important. De asemenea, persoanele cu această grupă de sânge doresc să fie cei mai buni în tot ceea ce fac, dar la fel ca și grupa de sânge A, nu sunt buni la multi-tasking.

Persoanele cu grupa sanguină B sunt grijulii și empatici față de ceilalți și leagă prietenii de încredere. Acești oameni se confruntă, de asemenea, cu multă discriminare din cauza unor trăsături negative de personalitate, cum ar fi egoismul și lipsa de cooperare. Având în vedere că societatea se concentrează de multe ori pe partea negativă a lucrurilor, cei cu grupa B tind să fie din această cauză persoane singuratice.

Personalitatea Grupei AB

Persoanele cu grupa de sânge AB sunt un amestec de tipuri de personalitate prezente în grupele A și B. Sunt oameni complicați și pot avea uneori personalitate dublă. De exemplu pot fi timizi ca grupa A, dar și extrovertiți ca grupa B. Ei încearcă să-și păstreze adevăratele personalități departe de persoanele străine, făcând astfel pe cei mai mulți să creadă că au o personalitate mixtă. Este greu să-i descifrezi până când nu îi cunoști mai bine. De asemenea, sunt cel mai rar grup de sânge din lume.

Cei cu grupa AB își fac prieteni ușor, iar într-un grup de prieteni nu va există niciodată un moment plictisitor dacă doar unul dintre ei are grupa de sânge AB. De asemenea, ei nu gestionează stresul foarte bine și sunt foarte atenți atunci când au de-a face cu alte persoane. Nu în ultimul rând, au abilități analitice și logice excepționale.

Personalitatea Grupei O

Oamenii cu grupa sanguină O sunt îndrăzneți și extrovertiți. Ei au obiceiul de a-și stabili standarde înalte și fac tot posibilul pentru a le atinge. Acești oameni au calități excelente de conducere și nu-i interesează lucrurile mărunte, ceea ce îi face să pară egoiști pentru ceilalți oameni, în special pentru grupa A.

În același timp sunt generoși, buni la inimă și iubitori. De asemenea, se adaptează bine la schimbări și sunt flexibili, reușind să se descurce mai bine decât alte grupe de sânge în situații dificile.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?