Descoperire macabră într-o dubă condusă de un român. Un adolescent aproape mort, găsit într-un sicriu

Descoperire macabră într-o dubă condusă de un român. Un adolescent aproape mort, găsit într-un sicriu

Adolescentul voia să intre ilegal în Marea Britanie, sigilat în interiorul unui sicriu de copil. Băiatul a fost găsit în Franța, în duba unui român, fiind ghemuit în sicriul care avea capacul înșurubat. Adolescentul era aproape mort când a fost găsit.

Băiatul a fost găsit într-un sicriu FOTO Pixabay

Descoperirea macabră a fost făcută în timpul unei percheziții de rutină a unei dube de către oamenii legii de la Poliția de frontieră din Franța, în apropiere de orașul francez Dunkerque, potrivit Știrile Kanal D.

Cutia din lemn în care se afla adolescentul, un sicriu de copil practic, avea o lungime de 1,5 metri, o lățime de mai puțin de 1,5 metri și o înălțime de 1,5 metri.

Tânărul găsit era aproape mort

Minorul în vârstă de 17 ani, cetățean albanez, care nu poate fi identificat din motive legale, a mărturisit că a plătit 9.000 de lire sterline pentru a ajunge în Marea Britanie, cu duba.

M-am urcat în sicriu la o stație de benzină de pe autostradă la Steenvoorde (nordul Franței) și apoi a fost înșurubat. Cred că am stat înăuntru cel puțin o oră până când a fost oprită duba”, a declarat minorul în fața judecătorilor.

Sicriul în care se afla adolescentul a fost ascuns printre cutii de lemn în spatele unei dube Mercedes Sprinter. Minorul a fost eliberat după ce a fost procesat de autoritățile franceze.

Șoferul român a susținut că nu avea nicio idee că pasagerul clandestin se afla la bord.

Bărbatul a recunoscut că a primit 4.000 de lire sterline pentru a transporta sicriul în timpul unui proces accelerat la Dunkerque. De asemenea, acesta a primit o pedeapsă de șase luni de închisoare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro