Descoperire senzațională la ferma lui Dragnea! Procurorii au găsit un porc cu cont în Bahamas!

Descoperire senzațională la ferma lui Dragnea! Procurorii au găsit un porc cu cont în Bahamas!

Nu mica le-a fost mirarea anchetatorilor cand au descoperit ca unul dintre porcii lui Dragnea a ascuns in Bahamas o suma impresionanta, de ordinul milioanelor de euro. Contul patrupedului a iesit la iveala abia azi, in urma unor investigatii DNA, in urma carora s-au analizat mai multe documente semnate de animalul in cauza, dezvăluie  Ponturifierbinti.com .

Conform acestor documente animalul are pe numele sau un cont de 12 700 000 de euro in Bahamas, 3 proprietati imobiliare in Teleorman, un apartament de lux in Bucuresti si actiuni la Tel Drum.

Situatia e cu atat mai bizara cu cat porcul nu este singurul milionar in euro din porcaria baronului de Teleorman, anchetatorii identificand inca 14 porci si 6 bivoli care beneficiaza de certificate de revolutionar, sunt directori la diverse deconcentrate din judet sau detin chiar diverse posturi in Guvern si Parlament.

Intrebat de aceasta situatie Liviu Dragnea sustine ca nu stie nimic.

Am cateva mii de porci, va dati seama ca nu pot sa stiu ce face fiecare in timpul sau liber. La urma urmei fiecare suntem responsabili pentru faptele noastre iar porcii nu fac exceptie, sper ca lucrurile sa se clarifice cat mai repede si adevarul sa iasa la iveala.

A declarat senin liderul PSD.

Intrebat de jurnalisti daca va taia porcii gasiti implicati in afaceri ilegale, Liviu Dragnea a declarat ca el niciodata nu taie porci intrucat majoritatea dintre ei au CNP si voteaza la alegeri.

 NOTĂ Deocamdată, acest articol este un pamflet.


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?