Descoperirea traumatizantă a unei femei în pereții noii ei case: „Creaturile erau șocant de mari”

Descoperirea traumatizantă a unei femei în pereții noii ei case: „Creaturile erau șocant de mari”

O femeie din Statele Unite, mamă a doi copii, a muncit din greu pentru a-și cumpăra o casă pentru ea și copiii ei. Dar, după ce a reușit, bucuria ei a fost de scurtă durată. O descoperire șocantă în pereții casei a traumatizat-o pentru tot restul vieții.

Femeia mai trebuie să cheltuiască pentru a verifica toată casa FOTO captură video

Amber Hall, în vârstă de 42 de ani, spune că a fost încântată când și-a asigurat casa cu patru dormitoare și două băi din Centennial, Colorado. Dar nu știa că era deja ocupată de niște oaspeți nedoriți. Ea a crezut că proprietatea va fi casa perfectă pentru copiii ei și cei doi câini ai lor - până când a descoperit o infestare masivă de șerpi în timp ce se muta, luna trecută.

image

Unul dintre câinii ei a fost cel care a făcut prima descoperire de groază. „Încercam să despachetez, iar câinele meu s-a ghemuit și a început să meargă foarte încet pe aici. M-am apropiat să văd la ce se uita, crezând că este un păianjen sau ceva de genul acesta, și erau două găuri mici chiar aici și am văzut șerpi care se strecurau pe perete. Așa că am intrat în panică”, a spus ea, citează Daily Star .

Ar putea fi chiar mai mulți

Șerpii, pe care Amber i-a descris ca fiind „șocant de mari”, fuseseră încolăciți într-o crăpătură din perete.

image

După ce a pus mâna pe perete, femeia a făcut o altă descoperire înfiorătoare. Peretele era cald, ceea ce sugera că acolo erau mai mulți șerpi.

După aceea, Amber a descoperit un total de 10 șerpi masivi care trăiau în pereții casei, dar încă nu este nici măcar sigură de ce tip sunt.

După toate cercetările, toată lumea spune că sunt o formă de șarpe jartieră. Dar ei arată și o atenționare pentru că nimeni nu a văzut vreodată un șarpe jartieră atât de mare”, a spus ea. Femeia a mai arătat că nu se poate bucura de prima ei casă, fiind speriată că ar putea fi chiar mai mulți.

Crede că ar putea fi chiar mai multe și spune că această descoperire sumbră înseamnă că nu se poate bucura de prima ei casă.

Cheltuieli suplimentare pentru îndepărtarea șerpilor

Nu pot despacheta nimic din lucrurile mele pentru că mi-e teamă că sunt șerpi în cutii sau sub cutii... Este ca și cum te-ai băga în pat și, dacă cearșaful îți atinge piciorul sau ceva de genul acesta, imediat rupi pătura sau sari din pat pentru a te asigura că nu este nimic acolo”, a spus ea.

Este greu. Am 42 de ani și aceasta este prima mea casă. Am muncit toată viața pentru ea și nu mă pot bucura de ea. Copiii mei se pot bucura de ea. Sunt speriată de moarte”, a mai arătat femeia.

Un specialist care a ajutat-o pe Hall să îndepărteze șerpii în mod uman i-a spus că dimensiunea lor enormă înseamnă că aceștia trăiesc probabil pe proprietate de cel puțin doi ani.

Femeia a cheltuit până acum 1.000 de dolari pentru a îndepărta șerpii și a spus că va trebui să spargă betonul pentru a le găsi vizuina înainte de a se simți confortabil în propria casă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...