Descoperirea uluitoare făcută în pereții unei case distruse de o ciocănitoare

Descoperirea uluitoare făcută în pereții unei case distruse de o ciocănitoare

Aproximativ 320 kilograme de ghindă au fost scoase din peretele unei locuințe din California, unde au fost aduse de o specie de ciocănitoare.

Nick Castro lucrează în industria de combatere a dăunătorilor de peste 20 de ani, dar spune că nu a văzut așa ceva în toată viața sa. Potrivit publicației Nzherald, Castro a fost chemat la o casă pentru a se ocupa de o ciocănitoare care provoca pagube la pereții laterali, depozitând ghinde în găurile pe care le crea.

Când a tăiat peretele pentru a scoate ghindele, a fost întâmpinat de un flux nesfârșit de ghinde care se revărsau. „Continuau să vină și să vină, fără oprire", a declarat Castro.

„Inițial credeam că ghindele se aflau doar la un sfert din zid, dar s-a dovedit că erau îngrămădite până în podul case", a mai spus acesta.

„Pasărea a depozitat mâncare peste tot"

image

Din peretele casei au fost scoase ghinde în cantitate de aproximativ 320 kg., care în cele din urmă au umplut opt saci mari de gunoi.

Potrivit controlorului de dăunători, pasărea a depozitat ghindele în toată casa, creând găuri de ciocănitoare peste tot. „Pasărea a depozitat mâncare peste tot", a spus Castro.

Nick Castro a spus că pasărea continua să depoziteze ghinde și atunci când el era acolo și că făcuse sute de găuri, iar apoi a intrat prin orificiile de ventilație din pod.

Peste 300 kilograme de ghindă au fost scoase din peretele unei locuințe Foto: Facebook

Peste 300 kilograme de ghindă au fost scoase din peretele unei locuințe Foto: Facebook

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”