Destabilizarea României. Adevărata miză a păpușii infractoare Dragnea. Detalii care DAU FIORI!

Destabilizarea României. Adevărata miză a păpușii infractoare Dragnea. Detalii care DAU FIORI!

Notă: Acest material a mai fost publicat și în februarie 2017! Merită recitit cu prisosință!

Ceea ce vedeţi acum în România este aplicarea pas cu pas a unui plan de destabilizare şi rupere a României în bucăţi. Este un proxy-war rusesc. În spatele acestui plan sunt ruşii care atacă România informativ pe toate planurile. Am anunţat acest lucru încă de la „lovitura de stat” din Turcia în articolul „Următoarea ţintă-România” . România era singura oază de stabilitate şi pro-occidentală într-un colţ al NATO unde Ungaria, Bulgaria, şi Turcia jucau duplicitar. Rând pe rând ţările din estul Europei au fost ingenucheate de serviciile de informaţii ruseşti si doar noi rămăsesem singura insulă într-o mare pro-rusă şi pilon important al sistemului de apărare NATO.

Acum a venit rândul nostru. De aceea suntem aici şi de aceea nu se va termina curând.

Interesele ruseşti în România sunt adânc înrădăcinate în partidele PSD/ALDE (şi parţial PNL). Să nu vă imaginaţi că este doar zona politică aici. Serviciile ruseşti controlează televiziuni, mii de firme căpuşă abonate la contractele cu statul, mii de oameni dependenţi de aceste firme, de corupţie, mii de foşti comunişti şi o parte din SRI. Aceasta este SISTEMUL. Acest sistem ne-a nenorocit ţara in ultimii 27 de ani. Au făcut-o premeditat, pas cu pas începând cu distrugerea educaţiei, sistemului de sănătate şi prin crearea unui cadru de dezvoltare a corupţiei. Aceşti nenorociţi şi slugile lor sunt raspunzatori pentru milioanele de români plecaţi în afara ţării şi pentru distrugerea valorilor fundamentale. Aduceţi-va aminte de PRU, partid cu membru marcant Sebastian Ghiţă, care şi-a luat simbol chipul lui Ţepeş şi a lui Cuza terfelind toate valorile noastre curate şi luminoase, istorice. Să nu uitaţi niciodată că sistemul se simte bine într-un stat slăbit de corupţie, manipulabil, needucat, fără valori,  şi căpuşat de firmele lor.

Abia în ultimii ani când SUA şi vestul şi-au dat seama că au nevoie de o România puternică, abia în ultimii ani a început o lupta serioasă anti-corupţie, luptă care va căpăta aspecte dramatice de acum înainte.

Am făcut această introducere pentru a înţelege că aici nu este vorba doar despre ordonanţele acestea nenorocite şi că miza este mult mai mare. Am spus-o şi o repet- scopul este destabilizarea României iar PSD, ALDE, Dragnea, Tăriceanu, Iordache, Grindeanu, televiziunile aservite şi restul penalilor sunt doar instrumentele războiului informativ rus.

Şi…cu regret trebuie să o spun însă planul este diabolic. Mai jos regăsiţi planul.

Pasul 1  Dezincriminarea corupţiei şi slăbirea justiţiei.  Reprezintă o lovitură clară dată statului de drept şi instituţiilor statului. Efectele imediate sunt : creşterea corupţiei şi afectarea valorilor de baza ale societăţii, creşterea numărului de infracţiuni şi a nesiguranţei (a se vedea ce s-a întâmplat în Italia după graţiere) demotivarea masivă a populaţiei inteligente- un nou val de plecări din ţară-  slăbirea opozanţilor. Un alt efect este afectarea relaţiei de încredere cu aliaţii tradiţionali. În acest moment aliaţii României nu pot avea un dialog instituţional cu nişte infractori.

Pasul 2 Sabotarea creşterii economice. Ruşii ştiu că urmează un război economic între SUA şi China. Chiar Trump a anunţat acest lucru. Acest lucru poate duce la o criză economică mondială fără precedent pentru că fiecare bloc de putere încearcă să îşi slăbească economic adversarul înaintea confruntării militare. Acesta este şi rolul sancţiunilor asupra Rusiei. Am mai trăit acest lucru în 2007 când Tăriceanu  acest duşman al României, prim-ministru atunci, ştiind că urmează o criză majoră a dat un brânci pe scări României crescând premeditat deficitul bugetar la cote nesustenabile şi aruncând cu măriri de pensii şi salarii. Doar tăierile făcute de Boc au salvat atunci România de la un colaps financiar. Exact acelaşi scenariu îl face acum PSD-ul cu măririle nejustificate economic de salarii şi pensii, cu estimări fanteziste de creşteri ale veniturilor la bugetul statului . Scopul este destabilizarea economică a României. O ţară bogată, o tara cu o clasa de mijloc puternică, nu poate fi controlată.

Pasul 3 Controlul SRI şi DNA. Toată lupta anti-corupţie din ultimii ani a avut un vârf de lance în persoana lui Kovesi susţinută puternic de SRI prin Coldea. Despre aceştia doi am mai spus şi repet că sunt eroi naţionali. Coldea a fost eliminat pretextand un scandal mediatic provocat cu scopul de a-l denigra. Filmuleţele cu Ghiţă reprezintă misiuni operative pentru că munca de informaţii nu se face din birou ci fiind aproape de infractori şi împrietenindu-te cu ei. Judecaţi oamenii după fapte şi rezultate nu după percepţii induse de dezinformarea televiziunilor. Următoarea ţintă este Kovesi. Planul este unificarea DNA cu DIICOT şi tragerea pe linie moartă a lui Kovesi. Veti vedea zilele urmatoare.

Pasul 4 Preşedinte pro-rus. Eliminarea lui Iohannis (omul Germaniei) şi înlocuirea lui cu Dragnea sau cu orice marionetă a ruşilor prin alegeri anticipate.

Pasul 5 Decredibilizarea României în faţa partenerilor externi. După toate aceste acţiuni oricum România nu va mai fi un partener credibil pentru aliaţi. În această etapă pe fondul dezordinii inerente sociale va începe amplificarea naţionalismului si demonizarea UE/ NATO cu scopul de a îndepărta România de aliatii sai.

Pasul 6 Ruperea României în provinciile istorice. În această faza va fi activat planul existent de mai mulţi ani şi susţinut de Orban. Brigăzi înarmate secuieşti vor declara independenţa Harghitei şi Covasnei. În toată această nebunie se va întreţine o instabilitate accentuată socială, se va amplifica curentul ideologic  al supremaţiei Ardealului şi se vor exacerba sentimentele ultra naţionaliste. Mulţi români ardeleni vor fi manipulaţi că Transilvania e diferită de restul ţării şi că îi va fi mai bine  singura economic. Această plagă se insinuează deja în mentalul colectiv al ardelenilor şi acest lucru vi-l spune un ardelean cu conexiuni puternice in zona. Nu avem cum să fim mai puternici dezbinaţi. Sper să înţelegem cu toţii acest lucru si sanu cadem in aceasta capcana.

În acest moment totul decurge conform planului diabolic însă a apărut o singură variabilă în ecuaţie. Nimeni nu s-a aşteptat la o reacţie atât de puternică a românilor. Se aşteptau să fie câteva zeci de mii de protestatari în ţară însă nimeni nu a crezut că românii vor ieşi din ce în ce mai mulţi şi vor ajunge la sute de mii in toate orasele tarii.

Din păcate oamenii din stradă încă nu înţeleg că aceşti indivizi nu vor ceda. Misiunea lor, primită de la creatorii lor, este să destabilizeze România şi să urmeze planul. Şi chiar şi fără misiune este o lupta pe viaţă şi pe moarte pentru ei.

Dragnea & team nu va da înapoi dragii mei cititori.

Alternativa pentru el personal, alternativa pentru acest sistem nenorocit este puşcăria pe ani mulţi şi acuzaţii de înaltă trădare.

Aceşti nenorociţi au crezut că poporul român nu mai are suficientă vlagă să se revolte masiv. Ceea ce se întâmplă acum nu a fost prevăzut de nimeni dovedind încă o dată că, în momentele cheie, acest popor îşi regăseşte esenţa care l-a ajutat să supravieţuiască în unele din cele mai vitrege condiţii istorice din lume.

Nu este o surpriză rezistenţa lui Iohannis, a Facebook-ului şi a unei părţi a presei însă este o supriză totală să vezi sute de mii de români în stradă apărându-şi viitorul.

Aţi văzut joi încă odată că Dragnea şi PSD-ul joacă totul pe o carte. Să ignori sutele de mii de oameni din toate oraşele României care au ieşit în stradă este sinucidere politică pentru PSD. Toată România îi urăşte acum, inclusiv o mare parte din electoratul lor. Oricât de tâmpiţi şi spălaţi pe creier ar fi votanţii lor, să ştiţi că simţul dreptăţii există şi în cei mai simpli oameni. Până şi aceia au înţeles acum că au făcut un troc nenorocit cu nişte infractori.

Ce se va întâmpla?

Încet dar sigur, românii vor realiza că este doar începutul şi că aceşti indivizi vor face totul să destabilizeze România şi să o scoată din UE/NATO. Uitaţi-va că nu le pasă de nimic,  că ignoră total avertismentele primite din toată Europa. Mişcarea din stradă se va radicaliza. Nu mai este de glumă dragii mei. În joc este însuşi viitorul nostru şi al copiilor noştri.

Văzând o deşteptare naţională atât de puternică, ruşii şi slugile lor vor trece la confiscarea ei. Mă aştept să văd violențe provocate începând de sâmbătă la un nivel nemaintalnit de la mineriade.

Este posibil să fim nevoiţi să apărăm democraţia cu orice preţ.
Există o veste bună în această ecuaţie şi anume faptul că ei sunt doar o mâna de golani şi noi suntem o ţară întreagă. Voinţa unui întreg popor nu se negociază şi nu poate fi tinuta în şah de o mâna de infractori şi trădători de ţară. Dacă Curtea Constituţională sau DNA-ul nu vor reuşi să oprească aceste ordonanţe, acest lucru va însemna sfârşitul PSD şi sistemului rusesc.

Ce putem face?

Putem menţine presiunea străzii. Estimez că această presiune va culmina în acest weekend şi cu 1-2 zile înainte de expirarea termenului de 10 zile. Estimez că vom ajunge să avem peste 700.000 de români în stradă şi că vom vedea  cu fiecare zi trecută o radicalizare a acestora. Dacă acum românii fac plimbări de stradă nu este exclus să îşi piardă răbdarea în următoarele zile. Este inacceptabil să stea o ţară întreagă în frig pentru o mâna de golani.

Şansa noastră să evităm tot acest plan diabolic este anularea cu orice preţ a acestei ordonanţe, dizolvarea parlamentului şi alegeri anticipate. După care trebuie să ieşim toţi la vot. Doar aşa avem o şansă.

Dacă ordonanţa totuşi nu va fi oprită, după părerea mea, românii vor ocupă guvernul şi parlamentul şi îşi vor face dreptate. În acel moment toţi aceşti indivizi şi toţi cei implicaţi vor plăti. După ce am văzut zilele acestea în stradă, românii nu vor înghiţi planul celor care încearcă să le confişte viitorul.

Nu va faceţi griji. Şobolanii aceştia sunt terminaţi. Ei sunt câteva mii iar noi suntem o ţară întreagă. Trebuie doar să rămânem pe poziţii şi să acţionăm cu fermitate evitând violenţa. Dacă este nevoie vom face tot ce trebuie să apărăm democraţia şi valorile în care credem. Este şi un punct bun în toată această nebunie. Uitaţi-va bine în jur. Din oamenii prezenţi în stradă se va naşte şi partidul pe care îl aşteptăm. Este momentul nostru şi nu avem voie să îl pierdem aşa cum l-am pierdut la revoluţie. SURSA/ Reportaje.live

*** Explicație la poze. Poate vi se aprind niște beculețe când o să-l vedeți pe ăla de l-a premiat pe Dragnea stând la birou cu Putin... Adăugați la asta și amănuntul că excursia din SUA a lui Dragnea a fost făcută tot la invitația unui evreu 

Președintele PSD Liviu Dragnea este primul român căruia i-a fost înmânat „Compasul Ierusalimului”, cea mai înaltă distincție a Congresului Evreiesc European. Ceremonia a avut loc marți, 26 ianuarie 2016, la Bruxelles, în cadrul unui dineu prilejuit de aniversarea a 30 de ani de existență a Congresului Evreiesc European, președintele acestei organizații, Moshe Kantor, fiind cel care i-a acordat înalta distincție liderului social-democrat român.

Cine este președintele Congresului Evreiesc European? Viaceslav Kantor era un mare necunoscut dincolo de mediul de afaceri rus în momentul în care a fost ales pentru prima dată la conducerea CEE. Era oligarhul tipic din perioada regimului Elțîn, care cumpăra la prețuri de nimic câte un monopol și se trezea a doua zi cu un adevărat imperiu. Kantor a știut să nu iasă în evidență – nu a cumpărat echipe de fotbal, nu a dus o viață opulentă și nici nu a investit în sectoare foarte vizibile, cum ar fi petrolul, presa sau sistemul bancar. A preferat o afacere extrem de profitabilă și care îl expune mult mai puțin – îngrășămintele chimice. El deține compania Acron, care produce în Rusia, dar vinde îngrășăminte în întreaga lume. A avut un moment de cumpănă, după venirea la putere a lui Vladimir Putin si arestarea lui Mihail Hodorkovski. Atunci, oligarhii ruși s-au grupat în două tabere – tabăra Iukos, a celor anti-Putin și care acum sunt majoritatea în exil, și tabăra Alfa, a celor care își mențin afacerile în Rusia și care au grijă mare să nu îl irite pe președinte. Kantor face parte din ultimul grup. Are cetățenie rusă și israeliană, ca mulți oligarhi ruși, a locuit peste zece ani la Geneva, iar acum locuiește la Londra.

La momentul în care făcea primele milioane în Rusia, Viaceslav Kantor nu vorbea despre originea sa. Abia după aceea și-a descoperit rădăcini evreiești și a început să-și spună Moshe, scrie Haaretz. De aici și mai multe teorii despre cum și de ce Kantor și-a căutat aceste rădăcini evreiești. Un membru important al unei organizatii evreiești spune pentru Haaretz că totul ține de poziția pe care a țintit-o în CEE. Și ar mai fi ceva – interesul Kremlinului de a avea un om la conducerea organizației evreiești europene. Asa s-ar explica, scrie Haaretz, de ce CEE critică țări occidentale ostile Rusiei sau țări estice, în special Ucraina, în timp ce CEE nu ia poziție în momentul în care presa rusă abundă în informații despre conspirațiile evreiești împotriva Moscovei.

Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

3 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

4 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

5 „România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”