Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta

Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta

Cererile regelui Charles în ceea ce priveşte toaleta, viața secretă a lui Kate Middleton, o ceartă în dormitorul regal şi multe alte detalii din viaţa privată a familiei regale britanice au fost dezvăluite într-o carte despre viața din spatele zidurilor palatului.

Detalii din viaţa privată a familiei regale au apărut într-o carte

Intitulată The Palace Papers, cartea scrisă de Tina Brown conține informații adunate de la peste 120 de surse şi persoane din interior, autoarea explorând totul, de la cererile monarhului în ceea ce priveşte dotarea spaţiului unde şi regele merge singur, până la dorința acestuia de a avea șireturile de pantofi călcate.

Relația dificilă a Prințesei de Wales cu Meghan Markle este, de asemenea, menționată în cartea publicată în 2022, precum și vizitele „secrete” ale lui Kate în galerii și muzee pentru a-și „hrăni viața interioară”.

Autoarea Tina Brown afirmă că Charles era „disperat” după aprobarea mamei sale, regretata regină Elisabeta, dar, potrivit unor persoane din interior, el era „prea neajutorat, emoțional și vulnerabil pentru răposata sa mamă”.

Asta pentru că regina Elisabeta avea o fire de luptătoare, înclinată mai mult spre raţionalism, pragmatism, responsabilitate şi datorie decât spre zona emoţională. O sursă a declarat: „Artele, cauzele caritabile care nu sunt învăluite într-un simț rigid al datoriei, toate acestea sunt o anatemă pentru ea”.

În ceea ce-l priveşte pe prințul Philip, sursele din interior au dezvăluit că acesta era, de asemenea, îngrijorat de faptul că fiul său nu avea „stofă de rege”.

Relaţiile dintre foştii Fab Four au fost de la început tensionate

În carte se vorbește, de asemenea, despre foștii Fab Four, cum au mai fost numite cele două cupluri regale, după primul lor eveniment împreună.

Fab Four, în 2018

Fab Four, în 2018

Persoane din interior susțin că problemele între cupluri au apărut încă de la început, după ce Kate, Harry și William au creat organizația pentru sănătate mintală Heads Together. Apoi, când Meghan s-a alăturat proiectului, i-a pus pe toți în umbră cu abilitățile ei de a vorbi în public.

„Harry a privit-o cu admirație, iar fratele său și Kate au stat deoparte, încercând să-şi ascundă iritarea sub minmica inexpresivă. Când a venit rândul lui Kate să vorbească, ea a fost surprinzător de puțin articulată, şi discursul său a fost extrem de scurt”, a descris Tina Brown momentul în care a intrat în scenă Meghan.

Meghan s-a folosit de statutul ei pentru a obţine gratuităţi de la mari branduri

De asemenea, în carte se mai susține că Meghan adoră gratuitățile de la brandurile de designer și că s-a folosit de statutul ei pre-regal pentru a le dobândi.

Autoarea afirmă că Meghan „și-a câștigat o reputație în rândul comercianților de mărci de lux de a fi extrem de interesată să primească gratuit obiecte de designer”.

Harry şi Meghan sunt dependeţi de dramă

Autorul susține că disputa despre care se zvonește că ar fi avut loc cu Angela Kelly, asistenta și prietena reginei, a apărut după ce Meghan a avut dificultăți în a „percepe diferența dintre asistenta personală a reginei și un stilist cu contract la NBC Universal”.

Potrivit unor surse interne, inclusiv diadema pe care Meghan a ales-o în ziua nunții ar fi stârnit stârnit o dispută cu asistenta reginei, căreia Harry i-a pus capăt spunând că „ce vrea Meghan, primește Meghan”.

Fosta actriță din Suits a fost acuzată, de asemenea, că țipă la personal, în timp ce o altă persoană din interior spune că atât Harry, cât și Meghan sunt dependenți de dramă.

Regele Charles îşi aduce propria mobilă

De asemenea, Tina Brown afirmă în cartea sa că Charles ar fi trimis o dubă cu bunurile sale la casele de la țară ale prietenilor săi cu o zi înainte, pentru a-și descărca „patul, mobila și chiar și fotografiile”.

Regele Charles îşi aduce propria mobilă când trebuie să înnopteze în afara palatului

Regele Charles îşi aduce propria mobilă când trebuie să înnopteze în afara palatului

Se spune că regele aduce un pat ortopedic, un capac de toaletă și hârtie Kleenex Velvet, atunci când rămâne peste noapte în altă parte decât la locuinţa sa.

De asemenea, se pare că lui Charles îi place să își decoreze camera cu peisaje din Highlands scoțiene.

Relaţia dintre regele Charles şi prinţul Harry

De asemenea, Tina Brown aprofundează relația dintre Harry și tatăl său, în The Palace Papers, dezvăluind că aceștia comunică în principal prin intermediul birourilor private.

Harry a fost acuzat, de asemenea, în carte că a avut „resentimente” față de Camilla și nu a fost încântat de faptul că aceasta a transformat vechiul său dormitor de la Highgrove House Gloucestershire într-o zonă de dressing. În legătură cu acest episod, Tina Brown scrie că Harry ar fi „neliniștit-o cu tăceri lungi și priviri pline de resentimente” atunci când s-au întâlnit prima dată, în timp ce fratele său mai mare, prințul William, a rămas „în gardă”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!