Detalii intime din fosta relație a Lidiei Buble cu un milionar râvnit de multe femei

Detalii intime din fosta relație a Lidiei Buble cu un milionar râvnit de multe femei

Detalii intime din fosta relație a artistei! Lidia Buble are acum un nou iubit celebru, un actor cubanez, alături de care trăiește momente de neuitat. Puțini sunt însă cei care știu că, înaintea să-l întâlnească pe el, ea a avut o scurtă relație cu un milionar râvnit de multe femei.

Probabil că cea mai scurtă relație din istoria amoroasă a Lidiei Buble a fost cea cu milionarul Cobra Tate. Nimeni altul decât fratele lui Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu.

Cunoscut inclusiv pentru cariera din MMA, luptătorul a devenit celebru încă din vremea când fratele său forma un cuplu cu Bianca Drăgușanu. Cobra a strâns și el o avere impresionantă, chiar dacă a mărturisit că provine dintr-o familie modestă.

Detalii intime din fosta relație a Lidiei Buble

În luna martie a acestui an, Playtech scria despre relația lui cu Lidia Buble. A fost mereu atent cu ea, însă relația lor nu a durat foarte mult.

Da, sunt împreună, dar la început de relație. El este expansiv, o compleșește cu detalii, cu mici atenții, gesturi romantice. Lidia este destul de temperată și nu este deloc impresionată de opulența de care este inconjurat Tate. El a invitat-o de curand intr-o vacanta luxoasa, insa Lidia a refuzat. Il place, este fericita, dar nu se arunca deloc cu capul inainte, mai ales că știe că el nu este ușă de biserică”, au declarat surse apropiate cuplului, în exclusivitate, pentru playtech.ro .

”Capătă greu încredere într-un bărbat”

Se pare că Lidia Buble ar fi fost nemulțumită de faptul că iubitul ei de-atunci ar fi mai tot timpul plecat. Iar relația, deși la început, s-ar fi consumat mai mult prin telefon.

Ea are nevoie de afecțiune, are nevoie sa petreacă timp cu un bărbat, să se cunoască. Păi dacă el stă numai plecat, înca de la inceputul relației, normal ca intervine plictiseala. Cât sa vorbești și la telefon? Lidia este un om care capătă greu încredere într-un barbat, trebuie să ajungă să-l cunoască foarte bine, iar pe Cobra nu are cum sa ajungă să-l cunoasca foarte bine”, au declarat apropiati ai artistei pentru aceeași sursă.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?