Detalii macabre în cazul italianului găsit carbonizat într-o mașină abandonată

Detalii macabre în cazul italianului găsit carbonizat într-o mașină abandonată

Anchetatorii reușesc să clarifice circumstanțele decesului cetățeanului italian Mauro Donato, al cărui cadavru incinerat a fost descoperit într-o mașină abandonată pe un câmp din localitatea Măgurele, județul Ilfov.

Italianul ar fi avut o relație romantică cu o româncă care locuia într-un bloc din Sectorul 5 al Capitalei. Femeia este căsătorită și are doi copii, potrivit Antena 3.

Tânăra de 23 de ani ar fi încercat în repetate rânduri să se despartă de italian după ce soțul ei i-ar fi cerut să pună capăt aventurii. Italianul ar fi devenit insistent, astfel că femeia l-a invitat în apartamentul cuplului situat pe Aleea Livezilor, în Sectorul 5.

Acolo l-a așteptat împreună cu soțul în vârstă de 27 de ani.

După ce l-au ucis, cei doi l-ar fi tranșat în același apartament, potrivit sursei citate, iar ulterior l-ar fi transportat în portbagajul mașinii cu care italianul venise la întâlnire, pe care au abandonat-o pe un câmp din Măgurele și i-au dat foc.

Cuplul ar fi comis crima în apartamentul în care locuiau alături de cei doi copii, în vârstă de 6, respectiv 4 ani, care acum sunt în grija celor de la Protecția Copilului.

Cei doi ar fi recunoscut că l-au omorât pe italian după o ceartă pornită din cauza geloziei.

Femeia ar fi cerut un ordin de protecție împotriva soțului său în 2019 și în 2020, pe care l-a primit. În plus, soțul femeii a fost judecat pentru violență în familie după ce și-ar fi agresat cei doi copii, în 2019. Magistrații au decis însă încetarea procesului penal pentru această faptă, însă a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare cu suspendare pentru ultraj.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...