Detalii șocante despre moartea profesoarei și a fiului ei

Detalii șocante despre moartea profesoarei și a fiului ei

Un adolescent de 18 ani, absolvent al Colegiului Naţional "Mircea cel Bătrân" din Constanţa, şi mama acestuia, cadru didactic, au fost vineri găsiţi morţi în apartamentul în care locuiau, arată Agerpres.

Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că tânărul a fost găsit spânzurat de o ţeavă metalică, iar mama sa - decedată, fără a prezenta, din primele cercetări, urme de violenţă pe corp. Autorităţile au fost alertate prin 112 după ce colegi de serviciu ai mamei adolescentului, profesoară la Liceul Teoretic "Ovidius", nu au putut lua legătura cu aceasta la telefon. Ancheta poliţiştilor la faţa locului, un apartament dintr-un bloc din municipiul Constanţa, este în derulare.

Profesoara preda fizica la Liceul Decebal din anul 2017. Soțul femeii se afla la București, întrucât avea serviciul acolo, după cum informează ziariștii de la publicația replicaonline.ro . Tânărul de 18 ani urma să susțină examenul de bacalaureat, absolvind Colegiul Național Mircea cel Bătrân. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean au transmis sursei citate că sunt în stare de șoc și că nu pot face declarații, cel puțin momentan. Anterior să ajungă la Liceul Decebal, profesoara a activat la Școala Dimitrie Leonida, din anul 2004. Se pare că familia a mai trecut printr-o tragedie, în urmă cu câteva luni, mai exact în aprilie, atunci când mama profesoarei a decedat.

Sursa: REPLICAONLINE.RO

Video

content-image



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /