Detalii șocante în cazul cadavrului descoperit la Oradea. Cine este victima și ce suspecți au anchetatorii

Detalii șocante în cazul cadavrului descoperit la Oradea. Cine este victima și ce suspecți au anchetatorii

Detalii șocante ies la iveală în cazul cadavrului găsit la Oradea într-o remorcă. Reprezentanții Parchetului spun că rămășițele unei femei au fost îngrămădite într-un geamantan și abandonate în cartierul Oneștilor. În momentul de față mai mulți suspecți sunt audiați.

Cadavrul a fost găsit într-o remorcă cu prelată FOTO captură video digi24.ro

Marți, 11 iunie, cadavrul unei femei a fost găsit într-o remorcă cu prelată, în municipiul Oradea. Într-un apartament din același cartier a fost găsită a doua femeie, încă în viață, dar plină de leziuni, malnutrită, în stare foarte gravă. Descoperirea macabră a fost făcută pe strada Oneștilor, o zonă cu blocuri noi. Poliția a fost anunțată după ce vecinii a reclamat un miros persistent, greu, care venea din zona parcării.

Femeie în geamantan, moartă de aproape cinci zile

Poliția a intrat în alertă și a început investigarea cazului. Anchetatorii au scos la iveală detalii șocante. Femeia decedată avea 31 de ani și nu era din municipiul Oradea. Locuia în Valea lui Mihai, un orășel din județul Bihor la aproximativ 60 de kilometri de Oradea. Cadavrul a fost îndesat într-un geamantan de mari dimensiuni, a fost adus și abandonat în remorca cu prelată. „Cadavrul a fost găsit într-un geamantan de mari dimensiuni care la rândul său a fost depus într-o remorcă cu prelată pe Oneștilor. Este vorba despre o persoană de sex feminin în vârstă de 31 de ani. Din primele cercetări reiese faptul că decesul s-a petrecut vineri sau sâmbătă”, spune, pentru „Adevărul”, procurorul Cristian Ardelean, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Oradea.

Reprezentanții Parchetului, precizează totodată că au fost reținuți deja mai mulți suspecți care sunt audiați de Poliție. Au loc cercetări pentru a se stabili exact cauza decesului dat și alte elemente care ar putea face lumină în caz, precum substanțele ingerate de victimă. Una dintre ipoteze este că cele două femei au căzut victime proxeneților.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 Uite o chestie care chiar merită citită...

3 A început Coldea să vorbească? / „Sebastian Ghiță este folosit, în prezent, de unii decizionali de la Belgrad și are legături cu o serie de interfețe ec…

4 1.000.000 lei într-un singur an

5 Încă un șef de Poliție „decapitat” de DNA!