Detaliile groaznice ale accidentului suferit de actorul Jeremy Renner. Înregistrarea apelului la 911 | FOTO VIDEO

Detaliile groaznice ale accidentului suferit de actorul Jeremy Renner. Înregistrarea apelului la 911 | FOTO VIDEO

Un apel la 911 al vecinului lui Jeremy Renner a dezvăluit gemetele actorului din „Avengers” în momentele de după ce a fost strivit de un plug de zăpadă, relatează Daily Mail .

Recuperarea lui Renner ar putea dura până la „doi ani”. Foto: Arhivă

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, încerca să ajute un membru al familiei a cărui mașină a rămas blocată în zăpadă în apropiere de casa sa când a fost strivit de un plug de zăpadă.

În înregistrarea audio publicată de către TMZ, actorul poate fi auzit gemând în mod repetat, în vreme ce vecinul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, oferea informații despre rănile suferite de Renner.

Prietenii și familia starului au afirmat că „aproape a murit” așteptând ajutor și că ar putea dura până la „doi ani” pentru ca el să se recupereze după traumatismele toracice și leziunile ortopedice.

Detalii din apelul 911

În înregistrarea audio, vecinul neidentificat poate fi auzit spunându-i lui Renner„stea nemișcat” în mod repetat, în vreme ce operatorul apelului de urgență îi pune întrebări.

Am nevoie de adresă, vă rog", se aude operatorul.

Ți-am spus”, spune vecinul lui Renner, care pare frustrat, în timp ce Renner continuă să geamă.

Cineva a fost strivit de un plug de zăpadă, grăbiți-vă", se aude spunând vecinul.

Spuneți-mi exact ce s-a întâmplat", a întrebat operatorul. Vecinul a răspuns: „Nu știu, cineva se afla în fața casei mele și a fost strivit de un plug de zăpadă”.

„Sunați paramedicii, ambulanța”, a mai continuat vecinul, fiind întrerupt de operator care este auzit spunând „toată lumea este pe drum”.

O pauză în convorbirea telefonică face loc gemetelor lui Renner , despre care prietenii spun că aproape a „sângerat" în timpul incidentului.

De unde sângerează?”, întreabă operatorul.

Nu știu, nu pot să spun”, spune vecinul înainte de a explica că Renner este strivit în partea dreaptă, în partea superioară a trunchiului, și adaugă că „este posibil să aibă coastele zdrobite”.

Are și o rană la cap. Puteți să-mi spuneți când ajung echipele de salvare?”, întreabă vecinul.

Este greu de spus din cauza zăpezii. Nu știu cât de repede pot ajunge”, a spus operatorul.

Cum se simte?”, întreabă operatorul. „Respirație superficială, multă durere, este conștient, este acoperit cu pături”, a spus vecinul.

Renner a fost transportat la spital cu elicopterul

Înregistrarea audio arată clar că bărbatul, în vârstă de 52 de ani, avea nevoie urgent de echipele de salvare și gemea de peste 15 minute.

Renner a fost transportat ulterior la spital. Starea lui Renner a fost descrisă de surse apropiate actorului american ca fiind mult mai gravă decât s-a raportat anterior.

La momentul respectiv, reprezentanții lui Renner au declarat că acesta suferise un traumatism toracic și leziuni ortopedice și că se afla într-o stare critică, dar stabilă, după intervenția chirurgicală.

Este mult mai rău decât știe toată lumea. Jeremy este foarte conștient de faptul că aproape a murit acolo", a afirmat o sursă pentru RadarOnline.

Partea dreaptă a pieptului lui Jeremy a fost zdrobită. De asemenea, avea o rană la cap care sângera și o rană la picior”.

Se pare că actorul este conștient că îl așteaptă un drum lung până la recuperare, prietenii spunând că ar putea dura până la doi ani.

Jeremy avea dureri mari și dificultăți în a respira", a declarat o sursă pentru RadarOnline. „Știa că este într-o stare critică și că s-ar putea să nu mai scape din asta”.

Se zvonește că daunele suferite de Jeremy la nivelul pieptului au fost atât de grave încât a trebuit să-i fie reconstruită cutia toracică.

Până în prezent, a suferit două intervenții chirurgicale la picior și probabil va avea nevoie de mai multe în săptămânile următoare”, a mai afirmat sursa.

„Este un luptător”

Jeremy Renner în spital.

Actorul Jeremy Renner în spital. Foto: Instagram Jeremy Renner via Daily Mail.

Membrii familiei lui Renner au fost alături de el, inclusiv mama sa Cearley și sora Kym.

„Jeremy se simte bine. Are tuburi care îl ajută să respire, dar este un luptător”.

Actorul a publicat, luni, pe rețelele de socializare o fotografie cu decorul înzăpezit din Lake Tahoe. Acesta a spus că îi lipsește „locul său fericit”.

Sora sa, Kym, a afirmat în urmă cu o săptămână pentru People că Renner depune eforturi pentru a se reface.

Actorul a fost transportat pe calea aerului la o unitate medicală după ce a fost strivit de un plug de zăpadă. Acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale, luni, 2 ianuarie, și a fost nevoit să rămână la Terapie Intensivă în urma procedurii medicale. În prezent, se află acasă.

Îndrăgita vedetă a suferit două intervenții chirurgicale. De la spitalizarea sa, Renner a continuat să împărtășească pe rețelele de socializare fanilor și urmăritorilor săi actualizări despre starea de sănătate.

Acesta a publicat un clip video în care era răsfățat de sora și mama sa.

O zi de Terapie Intensivă „nu prea grozavă” s-a transformat într-o zi uimitoare de spa cu sora și mama mea. Mulțumesc mult”, se arată în postare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

4 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?