Deținutul din SUA care a evadat ajutat de polițista care îl iubea, condamnat pe viață. Sfârșitul tragic al femeii

Deținutul din SUA care a evadat ajutat de polițista care îl iubea, condamnat pe viață. Sfârșitul tragic al femeii

Deținutul Casey White, din Alabama, a fost condamnat joi la închisoare pe viață pentru evadarea sa din centrul de detenție din Lauderdale County, în 2022, potrivit WAAY, afiliat CNN .

Casey White și Vicky White. FOTO Arhivă

White a evadat din penitenciar în aprilie anul trecut, ajutat de ofițerul de corecție Vicky White (coincidență de nume), polițista pe care o cunoscuse în închisoare și cu care avea o relație romantică.

Cei doi au fost prinși după 11 zile de la evadare, în Evansville, Indiana. Casey White a fost reținut. Polițista a murit însă împușcată, prin ceea ce se consideră a fi sinucidere.

Inițial, Casey White a fost acuzat de crimă în legătură cu moartea polițistei, dar în luna mai a pledat vinovat pentru evadare, ca parte a unui acord de recunoaștere a vinovăției.

Joi, când a primit condamnarea pe viață, Casey White a declarat în fața instanței că se simte cel mai urât om din lume și că o iubește pe Vicky White, despre care a mărturisit că a fost prima persoană care i-a arătat dragoste timp de șase ani.

Love story cu final tragic.

Potrivit Tgcom24 , când a evadat, Case executa 75 de ani de închisoare pentru mai multe infracțiuni comise, inclusiv crime. Poliţista care se îndrăgostise de el a decis să rişte totul pentru condamnat.

Împreună, au pus la cale un plan de evadare, care chiar a funcţionat. Astfel, cei doi îndrăgostiţi au fugit împreună, dar au avut grijă să le lase anchetatorilor indicii că deţinutul ar fi răpit-o pe poliţistă.

Poliţiştii chiar au crezut că Vicky, colega lor,a fost răpită sub ameninţarea armei de periculosul evadat.

Rick Singleton, şeriful comitatului Lauderdale, a intrat la bănuieli văzând cei doi au dispărut pe 29 aprilie, când poliţista ar fi trebuit să-l ducă pe deţinut la tribunal, pentru un proces. Înainte de asta, poliţista şi-a informat superiorii că trebuie să ajungă la spital pentru nişte investigaţii medicale, însă nu a mai ajuns niciodată la controlul medical.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat