Devis Mangia, făcut „bulangiu“ de Pițurcă: Relatare șocantă, la o emisiune TV

Devis Mangia, făcut „bulangiu“ de Pițurcă: Relatare șocantă, la o emisiune TV

Devis Mangia poate deveni, în curând, un antrenor cunoscut la nivel mondial, însă din motive nedorite. Deocamdată, Federația de Fotbal din Malta îl anchetează pe italianul de 48 de ani pe care l-a suspendat temporar din funcția de selecționer.

Devis Mangia are probleme tot mai mari. FOTO: Arhiva Adevărul

Scandalul din Malta a pornit după ce doi jucători ai naționalei ar fi reclamat faptul că au fost hărțuiți sexual de Mangia la o acțiune a primei reprezentative. Federația din Malta a refuzat să comenteze acest detaliu, anunțând doar suspendarea temporară a lui Mangia.

Astăzi, pentru italian a apărut o altă problemă uriașă. De această dată, din România. Pentru că Alexandra Popa, mama unui fost jucător de la CS U Craiova, Răzvan Popa, a mărturisit la GSP Live că și fiul său a fost hărțuit sexual de Devis Mangia!

Atât ancheta din Malta, cât și relatarea Alexandrei Popa vin să întărească zvonurile care circulau de câțiva ani despre Devis Mangia și despre preferințele sale sexuale. La un moment dat, aceste zvonuri au fost confirmate de Victor Pițurcă, după un episod extrem de mediatizat la vremea respectivă.

Victor Pițurcă, în timpul emisiunii de la Telekom Sport

Victor Pițurcă, în timpul emisiunii de la Telekom Sport

Concret, în aprilie 2021, Pițurcă a fost invitat la o emisiune a postului Telekom Sport – canalul a devenit Orange Sport, între timp – moderată de Silviu Tudor Samuilă. În timpul unei pauze publicitare, emsiunea, difuzată live și pe Youtube, a continuat să curgă, microfoanele celor din platou fiind deschise. Iar de aici au ajuns în spațiul public niște declarații șocante ale lui Pițurcă.

El (n.r. - Mihai Rotaru, patron CS U Craiova) voia să-l dea afară de mult și pe italian, pe Mangia, l-a prins că-i trimitea mesaje unui jucător, era bulangiu. Și așa l-a dat afară. Și pe ăsta îl schimbă. O să vezi că îl schimbă (n.r. pe Marinos Ouzounidis, alt antrenor al Craiovei)“, a fost declarația lui Piți care a făcut valuri în presă, anul trecut.

Înregistrarea emisiunii, în care Pițurcă vorbea în timpul pauzei publicitare fără să-și dea seama că e auzit pe Youtube, era disponibilă inițial în mediul online. Până a fost scoasă de peste tot de cei de la Telekom Sport. Au rămas însă declarațiile fostului selecționer despre Devis Mangia. Iar evenimentele din ultimele zile dovedesc că Piți avea informații corecte, mai ales că, la rândul său, lucrase la CS U Craiova, în perioada septembrie 2019 – ianuarie 2020.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro