Dezertări DIN PSD și ALDE în Parlament! Tăriceanu ar putea fi SCHIMBAT! Ponta promite ANTICIPATE în NOIEMBRIE!

Dezertări DIN PSD și ALDE în Parlament! Tăriceanu ar putea fi SCHIMBAT! Ponta promite ANTICIPATE în NOIEMBRIE!

Ponta și Ăla Micu, adică Daniel Constantin, vor produce prima fisură în actuala majoritate. Nu ne place să ne lăudăm, dar am fost primii care am anunțat că Ponta va pleca din PSD și tot primii care am anunțat formarea unui nou UNPR în Parlament. Mai nou, Ponta le spune celor cu care negociază breșa din PSD că în noiembrie vor fi anticipate și că atunci vor veni în genunchi la el și nu-i va mai băga în seamă. Cert este că prima lovitură va fi dată de Ăla Micu în ALDE. Marți când în Parlament s-a votat idioțenia de declarație împotriva președintelui Iohannis, și vorbea Tăriceanu, Daniel Constantin s-a ridicat ostentativ și a părăsit sala trecând chiar prin fața lui. D.Constantin va pleca din ALDE, spun sursele noastre, cu vreo 9 parlamentari. Ponta va pleca și el cu 15, deocamdată. Însă primul pas care ar fi făcut după plecarea oamenilor din PSD și ALDE ar fi pierderea legitimității lui Tăriceanu în senat. Tăriceanu și-ar putea pierde chiar funcția. Pentru că ALDE rămâne fără grup parlamentar în Senat!

Parlamentarii ALDE care pleacă:

Daniel Constantin -  vicepremier, ministru al Mediului, copreședinte ALDE și deputat.

  Damian Florea – secretar general al ALDE, deputat. Provenit din fostul PC, a fost unul dintre primii conservatori care au susținut desprinderea de Dan Voiculescu.

  Sorin Câmpeanu – deputat, fost ministru al Educației în Guvernul Ponta, propus de Daniel Constantin, care a renunțat la portofoliul Agriculturii pentru a-l sprijini pe Câmpeanu.

  Constantin Avram – liderul grupului ALDE din Camera Deputaților, un -vechi membru PC.

   Mircea Banias – deputat, fost membru PC, după ce a intrat în Parlament pe listele PDL. Banias a fost achitat în primă instanță într-un dosar privind importurile ilegale din Portul Constanța.

  Eugen Durbacă – deputat din partea ALDE, după ce înainte de 1989 a fost membru al Comitetului Județean al PCR, iar după Revoluție a trecut prin nu mai puțin de nouă partide.

  Viorel Ilie – liderul grupului ALDE din Senat

 Scarlat Iriza – senator, fost membru PSD și UNPR, partid de la care a trecut direct la ALDE.

 Mihai Ruse – senator, membru ALDE din 2016, după ce a afost în PSD timp de 20 ani.    
 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...