Dezvăluire despre Dragnea: „E mai jos decât Becali pe scara evoluției umane. Nu îmi explic cum v-a păcălit pe toți”

Dezvăluire despre Dragnea: „E mai jos decât Becali pe scara evoluției umane. Nu îmi explic cum v-a păcălit pe toți”

„E mai jos decât Becali pe scara evoluției umane. Nu îmi explic cum v-a păcălit pe toți”. Amintiri despre Liviu Dragnea, cum se comporta in urma cu 20 de ani: „Individul mi s-a parut oribil”. Jurnalista Carmen Dumitrescu, de la Liber in Teleorman, relateaza o discutie cu o persoana care il cunoaste pe Liviu Dragnea de foarte mult timp. Acesta isi manifesta uimirea ca „pacaliciul asta” a ajuns intr-o pozitie atat de inalta.

„Vorbeam zilele trecute cu un om din Turnu Măgurele, care îl cunoaște pe Dragnea de pe vremea când încă mai avea pământ sub unghii. Și îmi zicea: "Eu nu știu cum a reușit păcăliciul ăsta să vă facă pe toți să-l credeți mare șmecher. El e mai jos decât Becali pe scara evoluției umane.

Îmi amintesc că atunci când era consilier local mai nășea d-ăștia amărâți. La o nuntă am fost și eu. Și m-am prins de atunci cât de țăran e. Deci oamenii ăia aveau pe masă țuică de casă, vin vărsat, erau săraci. El stătea în capul mesei cu șampanie, cogniac și whisky de calitate. Era singurul care bea din ele. Și se comporta de parcă era evenimentul lui.

Îmi amintesc și acum cât de oribil mi s-a părut individul. Nu l-am suportat niciodată pe țăran și nici acum nu îmi explic cum v-a păcălit pe toți.”, scrie Carmen Dumitrescu pe Facebook.

 „Liber in Teleorman” este singura publicatie din judet care indrazneste sa publice articole critice la adresa presedintelui PSD.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante