Dezvăluire-ȘOC! O judecătoare, avertisment dramatic: „Vor aresta magistrați ca-n Turcia. Urmează ultimul asalt”

Dezvăluire-ȘOC! O judecătoare, avertisment dramatic: „Vor aresta magistrați ca-n Turcia. Urmează ultimul asalt”

Dezvăluire-ȘOC! O judecătoare, avertisment dramatic: „Vor aresta magistrați ca-n Turcia. Urmează ultimul asalt”. Ioana Ene Dogioiu, o jurnalista bine informata si cu numeroase surse in sistemul de justitie, da publicitatii avertismentul grav al unei judecatoare. Aceasta anunta ca „se asteapta la arestari de magistrati ca in Turcia lui Erdogan”.

„Dragilor, fiti pregatiti! Se va intampla ceva foarte rau in sistemul judiciar. O judecatoare mi-a spus astazi ca se asteapta la arestari de magistrati ca in Turcia lui Erdogan. ‘Urmeaza ultimul asalt’ mi-a spus un alt magistrat cu functie inalta”, a scris Ioana Ene Dogioiu pe Facebook.

Duminica seara, Dragnea a lansat mai multe acuzatii dure la adresa procurorilor si judecatorilor, cerandu-i lui Tudorel Toader sa gaseasca „solutii”.

„Ideea amnistiei nu este o iluzie juridica, ca sa discutam foarte deschis si transant. Se vorbeste in spatiul public de foarte mult timp de a se gasi o solutie sau un pachet de solutii sa se repare nenorocirile care au fost generate de implicarea serviciilor in justitie, de implicarea procurorilor in instante si de rezultatele odioase ale acestor protocoale ilegale si neconstitutionale. Pentru mine si pentru noi, ca partid, ideea unei amnistii nu este o iluzie juridica”, a afirmat Dragnea.

„Trebuie sa se gaseasca solutiile pentru ca efectele acestor protocoale nenorocite sa fie sterse. Nu trebuie sa o mai lungeasca mult. Nu e amnistie, e in regula. Sa se dea posibilitatea ca cei nevinovati sa nu mai plateasca costul unei vanatori de vrajitoare care s-a petrecut in Romania. Sa se dea posibilitatea judecatorilor sa judece fara sa fie terorizati. In ce tara din lume mai avem aproape doua treimi dintre magistrati cu dosare penale la DNA, la Parchet. Cum sa creada romanul ca un judecator este liber sa-l judece. Din acest motiv intr-un sondaj al domnului Pieleanu aparea un procent urias de romani care credeau ca pot ajunge nevinovati sa fie condamnati. Pana la urma, si judecatorii sunt oameni. Daca sunt presati nu mai iau deciziile corect”, afirma Liviu Dragnea.

„Domnul Tudorel Toader trebuie sa se hotarasca, sa se finalizeze propunerile de acte normative. Avem si noi in Parlament […] celebra ordonanta 6 care le-a dat puteri de cercetare penala ofiterilor SRI, in vremea Guvernului Ciolos. Aceasta ordonanta va fi picata, numai ca discutam saptamana aceasta ce punem in legea de abrogare a ordonantei ca si efecte dupa ce ordonanta nu mai e in vigoare. Aici domnul ministru al Justitiei trebuie sa aiba o oarecare graba”, a mai declarat presedintele PSD.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

2 Așa arată sfidarea României...

3 „Din peste 850 de milioane de dolari, în 1990 când a fost lichidată ICE Dunărea s-au găsit 20 de dolari”

4 Priviți ce urgie e în Marea Britanie! Meteorologi: Condițiile sunt "terifiante"

5 Emilia Şercan / Dîncu este această lumină securistică care petrecea după-amiezile la vilele SRI cu Dragnea şi G…