Dezvăluire-ȘOC a fostului șef al Fiscului! De ce îl atacă Dragnea pe Grindeanu!

Dezvăluire-ȘOC a fostului șef al Fiscului! De ce îl atacă Dragnea pe Grindeanu!

Dezvăluire-șoc a fostului șef al Fiscului!​Gelu Diaconu, fostul sef al Fiscului, sustine ca Dragnea ii ataca pe Grindeanu si pe ministrul Finantelor pentru ca acestia ar vrea sa-l demita pe seful Fiscului din cauza lipsei de performanta.

Liviu Dragnea si Niculae Badalau (presedintele executiv al PSD, considerat omul de incredere al lui Dragnea) i-ar fi atacat pe premierul Grindeanu si pe ministrul Finantelor pentru ca acestia iau in calcul demiterea sefului Fiscului, Bodan Stan, din cauza lipsei de performanta a ANAF, scrie pe Facebook fostul sef al institutiei, Gelu Stefan Diaconu.

Postarea lui Diaconu:

„EXCLUSIV! De ce-i poarta sambete Dragnea&Co ministrului de finante Viorel Stefan si premierului Grindeanu! Informatii din intalnirea dintre premier, ministrul de finante si presedintele ANAF!

In cadrul sedintei de analiza la care au participat ministrul, secretarii de stat si presedintele ANAF, plus cativa consilieri, a fost o discutie extrem de tensionata pe seama lipsei de performanta ANAF.

De fapt, premierul Grindeanu este perfect informat despre debandada creata in ANAF de noua gasca aflata la conducere. Asa cum sunt faptele si cifrele colectarii conducerea ANAF ar trebui destituita imediat. Ceea ce a si sugerat premierul in timpul sedintei de analiza, dupa jumatate de an de esecuri pe linie, tolerate cu mare ingaduinta.

Numai ca, a doua zi, cei care stau la capatul haturilor ANAF au reactionat dur.
Astfel, prin vocea expertului funciar Badalau (!!!) au atentionat public ca premierul poate fi schimbat! Grindeanu, ca si ministrul Stefan, indraznisera sa ameninte cloaca din ANAF. Ati vazut, de altfel, ca si Liviu Dragnea a facut cateva referiri la Viorel Stefan.

Practic fara un ANAF functional, de programul de guvernare se va alege praful iar guvernarea Grindeanu va fi un esec. La fel si Romania!”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Elena Ionescu a lăsat totul la vedere, în direct

2 Jurnalist de investigații: Andreea Moldovan este în conexiune cu unul dintre cele mai mari holdinguri farma di…

3 Așa o fi?

4 Voiculescu, audiat discret de procurorii DIICOT pentru dispariția unor documente clasificate

5 O cunoscută jurnalistă îl calcă-n picioare pe Voiculescu și-l apără pe Cîțu