Dezvăluire-ȘOC despre noua „Leană” de la vârful curvăsăriei politice românești! A cui angajată ar fi fost! Se anunță amănunte PICANTE!

Dezvăluire-ȘOC despre noua „Leană” de la vârful curvăsăriei politice românești! A cui angajată ar fi fost! Se anunță amănunte PICANTE!

Dezvăluire-șoc despre noua „Leană” de la vârful curvăsăriei politice românești! A cui angajată ar fi fost! Se anunță amănunte picante! Până acum se știa că a lucrat doar la Sebastian Ghiță.

Jurnalistul Dan Tăpălagă anunță pe Facebook amănunte picante despre țiitoarea lui Dragnea:

„Daca tot a asezat-o in primul rand, asta fiind singura noutate de la Congresul PSD, sa ne zica asa: a fost sau nu angajata la Dinu Pescariu? Eventual si pe ce post. Daca nu, ce anume a muncit in viata ei, cu ce se ocupa si ce stie sa faca. Daca tot a iesit in fata, sa se prezinte putin ca n-o prea cunoastem.

Ca obsevatie generala, mi se pare relevant ca iubita lui Dragnea cauta atentia publica si ca doreste sa se remarce inclusiv in interiorul partidului. Daca n-o cauta, statea acasa. Auzisem deja destule povesti despre ambitia ei de a planta oameni in functii si despre interesul tot mai crescut pentru treburile guvernarii. S-a cam saturat, din pacate, sa tot decoreze si redecoreze la Scrovistea.” 

Irina-Alexandra Tănase, a fost, în 2012, angajata lui Sebastian Ghiță, conform declarației de avere din 2013, când era deja secretara lui Dragnea. Care o și lua cu el în Brazilia...

RISE Project : Cu secretara în Brazilia

Comana, Dragnea și Gheorghiaș au fost însoțiți și de alți compatrioți în periplurile sud-americane. De pildă, pe 13 decembrie 2013, Mugurel Gheorghiaș a intrat în Brazilia alături de secretara lui Dragnea, Irina Alexandra Tănase. Liviu Dragnea a ajuns și el la o zi după cei doi. Irina Tănase devenise secretara politicianului cu două luni și jumătate mai înainte, pe 1 octombrie 2013. Dragnea era la acea dată ministru la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) și vicepremier în guvernul Ponta. Conform declarațiilor de avere depuse la MDRAP, Irina Tănase a lucrat din 2012 până în 2013 la firma Asesoft International SA, companie controlată de fugarul Sebastian Ghiță, pe atunci parlamentar PSD.

După ce presa de scandal a scris în 2016 că aceasta este amanta lui Liviu Dragnea, contul de Facebook al Irinei Tănase a dispărut. A lăsat totuși câteva urme în mediul virtual, între care un cont de Pinterest care arată că e preocupată de idei de nuntă, dragoste, gătit, mobilat, exerciții fizice, regine și Donald Trump. Ea mai are și un cont de youtube unde a făcut două playlist-uri: unul pentru Paștele din 2016 și altul pentru revelionul 2015-2016, pe care l-a petrecut în Brazilia alături de președintele PSD.

Cuplul Irina Tănase-Dragnea a descins împreună la Fortaleza de cinci ori. Într-un caz, au făcut joncțiunea la plecare și cu Mugurel Gheorghiaș. Cei trei au părăsit împreună Brazilia pe 8 ianuarie 2015, după ce ce au făcut revelionul acolo. Anterior, Irina Tănase și Dragnea sosiseră împreună în Fortaleza pe 24 decembrie 2014 în timp ce Gheorghiaș a venit după Crăciun, pe 27 decembrie. În total, Irina Tănase a vizitat Fortaleza de șase ori între 2013 și 2016, fiind de cinci ori în compania lui Dragnea și o dată în cea a lui Gheorghiaș.

Ultimul check-in

La șase săptămâni după ce trio-ului Dragnea-Irina Tănase-Gheorghiaș a ieșit din Brazilia, mai precis pe 24 februarie 2015, Costel Comana și-a făcut ultimul check-in. Afaceristul român, care la acea dată fusese deja luat în colimator de DNA, a decolat din Fortaleza la orele 23:18 cu o cursă a companiei columbiene Avianca. A doua zi a fost găsit spânzurat în toaleta avionului care trebuia să-l ducă în Costa Rica. Conform presei din această țară, Comana a fost acompaniat în zborul fatidic de prietena sa, Felicia Purcăreanu. Aceasta este din Chișinău însă s-a stabilit la Brașov și deține pașaport românesc. Ea a intrat, începând cu 2011, de zece ori în Brazilia, de patru ori împreună cu Costel Comana. Ea a petrecut săptămâni în șir cu acesta la Cumbuco în Casa Grande, același loc unde și-a petrecut și Dragnea vacanțele dar și într-un apartament de lux situat pe malul mării.

În octombrie 2014, Purcăreanu a postat pe ok.ru mai multe fotografii din Rio de Janeiro și din excursiile făcute în Cuba și Columbia în octombrie-noiembrie 2014 alături de Costel Comana. A mai urcat pe aceeași rețea de socializare și câteva imagini cu milionarul brașovean la petreceri în Republica Moldova. Ea a preluat, în 2014, o carmangerie din Brașov de la fratele lui Costel Comana. Anterior, între 2004 și 2012, a fost acționară la un magazin dintr-un complex comercial în același oraș, o afacere începută cu un cetățean din Republica Moldova.

Bătaia pe bani

În perioada de dinaintea morții lui Comana, Felicia Purcăreanu s-a perindat în multe rânduri prin Brazilia, iar după decesul acestuia a mai intrat de două ori, în 2015 și în 2016. Vizita din 2015 a avut drept scop vânzarea unui apartament de lux cumpărat de Comana pe numele firmei ROBRA Construcao Ltda pe care acesta o înființase în 2014. Brașoveanul îl cooptase în firmă pe un taximetrist local pe nume Cauby Cursino Campos Junior care, de altfel, era acționar minoritar și în firma înființată de Mugurel Gheorghiaș în Brazilia, în 2010.

Campos Junior și afacerile sale cu grupul de români sunt acum investigate de procurorii brazilieni pentru spălare de bani și fals în acte. Practic, brazilianul a preluat firma ROBRA de la Comana printr-un act pe care figurează data de 1 ianuarie 2015, dar care a fost înregistrat la registrul companiilor la opt zile după moartea românului. Tot Campos Junior a împuternicit-o ulterior pe Felicia Purcăreanu să vândă apartamentul de lux pe care îl achiziționase Comana. Felicia Purcăreanu nu a răspuns solicitărilor RISE Project pentru a clarifica implicarea sa în afacerile din Brazilia. Campos Junior a declarat pentru postul de televiziune Record TV că doar și-a împrumutat numele în firmele românilor și că nu știa ce fac aceștia peste ocean. El a adăugat că vila supranumită de localnici “Casa Grande” a fost folosită exclusiv de grupul de români: “Este casa lor de vacanță”. Cu toate acestea, Campos Junior a devenit foarte bogat după ce i-a întâlnit pe Dragnea și prietenii săi.

 Sunt opt ani de la momentul când Liviu Dragnea, Costel Comana și Mugurel Gheorghiaș au pășit pentru prima dată împreună pe pământ brazilian, iar afacerile desfășurate de Gheorghiaș, Comana și partenerul lor brazilian, afaceri de care a beneficiat și Liviu Dragnea, au fost luate la ochi de autoritățile din această țară. Procurorul brazilian Rómulo Moreira Conrado a declarat pentru Record TV că dacă sumele de bani folosite pentru a achiziționa proprietățile din Brazilia au fost obținute ilicit, atunci este un caz de spălare de bani chiar dacă ilegalitatea a avut loc în altă țară (n.a.-România). El a mai adăugat că va investiga mișcările lui Campos Junior în firmele românilor și că, dacă nu există împuterniciri reale, semnate de proprietarii firmelor, atunci ne aflăm și în fața unui caz de fals intelectual.

Liviu Dragnea nu a răspuns întrebărilor adresate de  RISE Project .

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Recucerirea Insulei Șerpilor de către Rusia - consecințe majore pentru România care poate deveni furnizor energetic inclusiv pentru Europa de Est

2 VIDEO O întreagă formație de atac a armatei ruse a fost distrusă după ce a intrat într-un câmp minat

3 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

4 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

5 Rușii sună să se predea, înainte de a ajunge pe front. Trimiși la război fără antrenament și fără mâncare: mărturii din prima linie