Dezvăluirea dimineții! Tudose a fost în vacanță în Grecia! S-a întors la business și s-a îmbrățișat cu Rodica Stănoiu în avion!

Dezvăluirea dimineții! Tudose a fost în vacanță în Grecia! S-a întors la business și s-a îmbrățișat cu Rodica Stănoiu în avion!

Dezvăluirea dimineții! Tudose a fost în vacanță în Grecia! S-a întors la business și s-a îmbrățișat cu Rodica Stănoiu în avion, dezvăluie blogul conteledesaintgermain.ro.

„Aseară m-am întors acasă cu un avion de line pe care l-aș numi, totuși, VIP. Printre partenerii de zbor i-am recunocut pe primul ministru Mihai Tudose și pe fostul ministru al justiției Rodica Stănoiu. Domnul Tudose, altfel o apariție spectaculoasă (singur, bronzat, doi metri înălțime, fără burtă, îmbrăcat sport inclusiv teniși de blugi, mai tânăr decât la televizor) nu avea în jur agenți de protecție ci doar două persoane cu aspect de funcționari de la ambasadă, care l-au acompaniat până la îmbarcare. La controlul antitero și-a golit buzunarele ca tot turistul, și-a scos cureaua de la pantaloni și ceasul de la mână. A stat pe primul rând de scaune business, pe dreapta, la fereastră.

Doamna Stănoiu avea loc pe primul rând de la economic, partea stângă. Îndată ce l-a reperat în diagonală pe domnul Tudose l-a privit lung, insistent, până ce acesta a observat-o și a salutat-o. Doamna ex-ministru (care mi s-a părut neschimbată față de acum câțiva ani când era activă în viața politică) s-a ridicat de la locul dânsei și a avansat câțiva pași pentru o îmbrățișare scurtă cu colegul său de partid.”, scrie conteledesaintgermain.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu putem cuceri orașe mari” / Din nou un analist militar spune adevărul la televiziunile rusești

5 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…