Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE/Fosta soție: ”Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine!” Condrea era așteptat să-și ia fetița de 10 ani!

Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE/Fosta soție: ”Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine!” Condrea era așteptat să-și ia fetița de 10 ani!

Condrea divorțase de soția lui Laura, cu care fusese împreună vreme de 19 ani, din Facultatea de Medicină din 1994 și pînă în 2009.

În acest week-end, fata de 10 ani rămăsese la soția lui. După-amiază, perioada de vizită la mamă se încheia și soția și fata îl așteptau ca să vină să ia copilul, dezvăluie Tolo.ro.

"Condrea n-a apărut și chiar ne întrebam ce se întîmplă", a mărturisit fosta soție unor prieteni. "La un moment dat, la ușă a apărut șoferul lui de la firmă, un tip ciudat care lucrase înainte într-o instituție de forță", a povestit fosta soție amicilor.

"Noi ne uitam la desene animate, nu știam ce s-a întîmplat. Șoferul nu ne-a spus, mai bine, că a protejat-o pe fetiță", a încheiat fosta soție.

Întrebată de prieteni dacă Dan Condrea era depresiv, Laura, care a avut multe conflicte cu el, depunînd plîngeri a răspuns: "Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine. Dacă e sinucidere, l-au împins să facă asta!".

Dan Condrea era un șofer experimentat, "mergea tare și bine, făcea și karting", a mărturisit un angajat al Hexi Pharma.

Ca o ironie a destinului, Dan Condrea a murit pe șoseaua dintre laboratorul Unilab, casa lui era în apropierea laboratorului, și fabrica Hexi Pharma.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Voi știți cine e marmota asta?

2 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

3 Așa o fi?

4 10 poliţişti suspectaţi de luare de mită, „săltaţi” de la un curs de prevenire a corupţiei

5 VIDEO Bătaie generală într-un club de fiţe după ce o „pisi” s-a plâns lui „iubi” că a fost pipăită