Dezvăluiri din culisele fotbalului românesc/„Gigi Becali m-a curățat din închisoare. El și cu Ponta!”

Dezvăluiri din culisele fotbalului românesc/„Gigi Becali m-a curățat din închisoare. El și cu Ponta!”

Deși în luna noiembrie se fac zece ani de când Dumitru Dragomir nu mai e președintele Ligii Profesionite de Fotbal, fostul oficial nu s-a împăcat nici acum cu ideea.

El nu ratează nicio ocazie de a povesti cum a fost mazilit din fruntea fotbalului românesc, menționând că Gigi Becali a avut o contribuție covârșitoare la această decizie.

”În fiecare an, Copos voia să mă dea afară. Copos era business man. Cu arici la buzunar, să nu iei din banii lui, murea. Dar Copos e un om drept, cinstit, pe onoarea mea. El şi Gigi voiau să mă schimbe şi acum Gigi a propus să mă duc la Federaţie, dar când eram în funcţie…

În proporţie de 50%, Gigi Becali m-a dat afară. El, cu Ponta. Când a ieşit din închisoare mi-a recunoscut. Din închisoare m-a curăţat. Gigi m-a dat afară din închisoare! Jucam cu el jocuri de noroc, şi cu el şi cu Giovanni. Ei nu m-au suferit. Eu eram comandant. Şi nu le plăcea. Decât să pui şaua pe Gigi sau Giovanni, mai bine fugi din ţară.

Sunt singurul din istoria omenirii în care fotbaliştii au făcut grevă împotriva preşedintelui Ligii. Eu degeaba m-am supărat pe Porumboiu şi pe Neculaie de la Braşov.

Erau prietenii mei. Lui Neculaie i-am dat la ora 12:00 200.000 de dolari împrumut şi la 14:00 m-a curăţat. I-am dat 200.000 de dolari împrumut la ora 12:00 şi la 14:00 m-a curăţat! Jur cu cruce! Iar cu Porumboiu seara am mâncat un lighean de crenvurşti.

Deci Gigi, din puşcărie m-a dat afară. Şi unt prieten cu el, cu Giovanni, cu Victor. Avea oftică pe mine. Mai spunea câte ceva şi nu puneam botul la nimic. El credea că el are dreptate, eu credeam că dreptatea e de parte mea. Gigi, dacă nu e el şeful, îţi devine duşman”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik, citat de primasport.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?