Dezvăluiri dureroase despre incendiul de la BEIRUT: "Tinerele AU FOST LĂSATE SĂ MOARĂ"

Dezvăluiri dureroase despre incendiul de la BEIRUT: "Tinerele AU FOST LĂSATE SĂ MOARĂ"

"Tinerele au fosz lăsate să moară", spun rudele / FOTO: www.reporterntv.ro

Rudele celor trei tinere sunt devastate. Nu îşi pot găsi cuvintele pentru a exprima ceea ce simt, însă un lucru este clar: vor să se răzbune. Acestea acuză autorităţile locale de incompetenţă. Spun că au informaţii clare şi ştiu că tinerele ar fi putut fi salvate dacă s-ar fi vrut. În timp ce pompierii încă nu au reuşit să stabilească de la ce a pornit incendiul, ancheta a fost preluată de Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României. De asemenea, medicii legişti au terminat, ieri după- amiază, autopsia, însă rezultatele nu i-au mulţumit pe părinţii celor trei tinere. Legiştii spun că fetele au murit intoxicate cu fum. Rudele au cerut şi un examen toxicologic, dar şi stabilirea cu exactitate a orei la care au murit, scrie cugetliber.ro.

Mama Nicoletei Cengher spune că pompierii nu s-au sinchisit să le ajute pe tinere, ci au stat degeaba, fiindu-le frică să intre în clădire şi să le salveze. De asemenea, aceasta acuză că ar fi vorba de o mână criminală, de ceva premeditat, explicând că fetele au primit nişte ceaiuri înainte de spectacol şi că cineva le-ar fi vrut răul şi le-ar fi pus ceva în băuturi. Femeia spune că fata ei ar fi simţit ceva înainte de incendiu.

„Fetele erau cu voinţă şi sunt sigură că ar fi avut un instinct, chiar şi animalic, de a se salva. Păi barmaniţa care lucra de ani de zile acolo a fost sunată în ziua aceea şi i s-a spus să nu vină la muncă, că va fi înlocuită sâmbătă seara. Apoi li s-au adus ceaiuri în vestiar. Din această cauză am cerut şi un test toxicologic. Nu au reuşit decât să strige, atât. Au fost, pur si simplu, lăsate să moară de nişte pompieri incompetenţi, fricoşi care nici nu aveau măşti, nici apă. Ştiţi cum au intrat pompierii să le scoată? Au călcat peste cadavre, nenorociţii. Vreau ca organele competente să îşi facă treaba, nu doar să ne spună că e de la două fire, un scurtcircuit şi atât. Simt o ură mai puternică decât orice pe cei care trebuiau să o salveze. Dacă nu o răzbun şi nu îi fac dreptate fiicei mele nu voi avea nici eu linişte. Când a plecat de acasă a postat «Now you see fire» (acum vezi foc - n.r.). Îi plăcea această melodie şi a cerut negativul în urmă cu câteva zile pentru a o putea cânta. A simţit ea ceva... Am vorbit cu ea când a plecat de acasă sâmbătă seara. Am pupat-o şi mi-a spus că ia cheile de la casă, pentru a nu mă deranja când se întoarce, dar că îmi va da mesaj ca să ştiu că e bine. Nu mi-a mai dat, a fost prima seară când a fost plecată şi nu mi-a dat mesaj. În momentul în care nu mi-a răspuns la telefon, pe la ora 3.30, am ştiut că s-a întâmplat ceva. Am fugit repede la calculator şi am văzut postat pe pagina ei de Facebook că Nicoleta s-a ridicat la Ceruri. În noaptea de duminică spre luni a visat-o fratele meu, îi spunea că îi e frig şi vrea o pătură să se încălzească”, a povestit Mariana, mama Nicoletei Cengher.

Citeşte mai mult pe cugetliber.ro.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?