Dezvăluiri INCREDIBILE! Am acceptat mașina de la DNA pentru că „mașinile IJ erau la coafor”!!!

Dezvăluiri INCREDIBILE! Am acceptat mașina de la DNA pentru că „mașinile IJ erau la coafor”!!!

Inspectorul care a condus echipa de control la DNA, procurorul Elena Rădescu, a răbufnit după ce inspectorul-şef adjunct al Inspecţiei Judiciare, Gheorghe Stan, i-a adus acuzații extrem de grave. Mai mult, aceasta a spus că a acceptat să fie luată de mașina șefei DNA, deoarece „mașinile IJ erau la coafor” și nu avea cu ce merge. Gheorghe Stan a spus, la CSM, că Elena Rădescu a încălcat numeroase proceduri în timpul controlului, a dat informaţii şi sfaturi procurorilor DNA şi a forţat interpretarea legii.

„Povești, povești. Toți au omis să spună că dumneaei a răspuns exact de secțiile pe care eu le-am verificat. Este pentru prima dată când merg într-un control la dumneaei. A fost prima dată când am controlat-o. O singură lucrare am avut pe DNA. În rest, nu am fost niciodată, nu am discutat anterior, nu am fost în niciun control. Nu am cunoscut-o. Eu am avut discuții cu dânsa pentru a lămuri niște aspecte, i-am pus întrebări legate de lămurirea unor aspecte. Nu poți să te duci în control la cineva, să-i controlezi subalternii, fără să întrebi șeful: „Aici ce se întâmplă? Aici ce este, cum este?”, a spus Elena Rădescu, la Antena3.

Mai mult, aceasta a spus că a acceptat să fie luată de mașina șefei DNA, deoarece „mașinile IJ erau la coafor” și nu avea cu ce merge.

„La ora 15, pentru că acesta a fost singurul control care s-a efectuat într-un termen foarte scurt de la data dispunerii. Adică, s-a dispus controlul pe 3 și pe 17 trebuia să înceapă... De obicei, pentru asemenea controale se acordă un termen de cel puțin o lună de zile. Aici s-au acordat două săptămâni. Când s-a emis ordinul am anunțat că trebuie să comunicăm ordinul cu obiectivele de control, pentru că nu aveau timpul material să pregătească documentele. Și atunci, la ora aceea, 14, 15, nu mai era nicio mașină de la Inspecție (Inspecția Judiciară). Am sunat: „Doamnă, s-a emis ordinul”. Și atunci dumneaei a spus: „Vă trimit o mașină să aduceți ordinul, să văd și eu ce pregătesc”. (...) Nu am avut nicio mașină, că mașinile noastre mergeau la coafor și nu mai știu unde...”, a spus procurorul Elena Rădescu.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 37 de violuri, 3 morți, 87 de magazine și 1500 de case devastate / Bilanțul primei zile de ocupație în Alba a „e…

2 Poate cea mai frumoasă femeie din România...

3 De citit!

4 Fenomen straniu în SUA

5 Informație / Din 2015, CIA antrenează în secret forțele speciale ucrainiene „să ucidă ruși” în cazul unei invazi…