Dezvăluiri INCREDIBILE despre TRĂDĂRILE din PSD! Ponta a demisionat ȘANTAJAT de Ghiță. Care bătuse palma cu Dragnea!

Dezvăluiri INCREDIBILE despre TRĂDĂRILE din PSD! Ponta a demisionat ȘANTAJAT de Ghiță. Care bătuse palma cu Dragnea!

Ponta a făcut recent, într-un cerc de prieteni niște dezvăluiri șocante despre cum a ajuns să demisioneze din fruntea PSD pe Facebook trădat și „un pic șantajat” de Sebastian Ghiță! Însă, spune el, n-a realizat trădarea că Ghiță bătuse palma cu Dragnea decât după ce a aflat că Ghiță și Dragnea s-au întâlnit înaintea fugii în Serbia. Până atunci bănuise doar că este vorba despre un șantaj pe care Coldea l-ar fi exercitat asupra lui Ghiță. 

Ponta a povestit că a demisionat după ce Ghiță a trimis la el un intermediar care i-a transmis că este „o chestiune de viață și moarte” dacă el mai rămâne în fruntea PSD și că îl roagă frumos să înțeleagă gravitatea situației și să nu-i poarte pică pentru ceea ce-i cere. Și că o să-i explice, „într-un moment al vieții lor”, de ce anume îi cere așa ceva. Bine, Ponta a făcut legătura cu Colectiv în acea discuție, dar asta nu merită luată-n seamă. Cu atât mai mult cu cât după Colectiv a demisionat și din funcția de prim-ministru. Și tot cu Ghiță a fost în acea noapte.

El a mai spus că Ghiță a fost tot timpul șantajat de Coldea. Dar și faptul că abia acum a realizat că fostul șef operativ al SRI i-a „lucrat” pe el și pe Ghiță în favoarea lui Dragnea. Și că primele semne ale trădării lui Drgnea le-a avut după alegerile din 2014...

Nu are rost să enumerăm termenii în care a vorbit despre Dragnea, se subînțeleg...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Și ăsta a fost pilos? / „Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă”

3 Protestul arestatului Dide capătă sens / A sunat din pușcărie pentru a face publică poveste unui IT-ist care s-a…

4 Așa o fi?

5 S-a întâmplat în Germania!