DEZVĂLUIRI/Iohannis NU e CURAT și Ponta ȘTIE

DEZVĂLUIRI/Iohannis NU e CURAT și Ponta ȘTIE

Vă prezentăm o informație premium. Care explică multe din cele petrecute după alegerea lui Klaus Iohannis în fruntea României. Și, mai ales, explică simplu complicitatea dintre cei doi. 

Își mai aduce aminte cineva despre descinderile angajaților ANRP, sub conducerea directă a șefului Agenției, George Băieșu, la Primăria Sibiu, imediat după primul tur de scrutin? Când toată lumea l-a înjurat pe Ponta că se folosește de mijloace incorecte pentru a-și înfunda adversarul?

Ei bine, spun surse bine informate, băieții s-au dus la Sibiu la pont. Și nu au plecat cu mâna goală. Materialul nu a mai fost folosit pentru că echipa de consultanți a considerat că ar fi fost în favoarea lui Iohannis. L-ar fi victimizat și mai mult față de ceea ce ieșea deja din măsurători. Iar gradul de credibilitate ar fi fost foarte mic.

Însă materialul a rămas. Și, cu zâmbetul pe buze, la prima întâlnire după terminarea ostilităților, Ponta s-a dus cu el sub braț, la Cotroceni. 

Aceleași surse spun că acest material va fi scos de la naftalină în prima parte a lui 2016 dacă Victor Ponta va supraviețui până atunci. Deocamdată, pentru că Iohannis a fost băiat salon și a înțeles mesajul, Ponta nu s-a lăudat, așa cum are obiceiul, nici în cercurile unde se înfoaie ca păunul.

Aceste informații, dincolo de râncedul scârbos pe care îl scot la iveală, pun în lumină și imensul avantaj pe care îl ai în România dacă stăpânești, așa cum stăpânește Ponta, două televiziuni care pot toca la unison.

Doar DNA-ul ne scapă!


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă