Dezvăluirile interlopului Nuțu Cămătaru despre Dragnea și Năstase

Dezvăluirile interlopului Nuțu Cămătaru despre Dragnea și Năstase

Nuțu Cămătaru a devenit erou de carte, iar în romanul scris de Codin Maticiuc face dezvăluri despre Liviu Dragnea, Adrian Năstase și alți politicieni vestiți.

Nuțu Cămătaru nu se ferește să provoace controverse. În carte, ca și în viață. Dar și ajută. Pe unii, dar, evident, în stilul lui. Lucru pe care l-a povestit, pentru Codin Maticiuc și biografia sa. Unul dintre cei ajutați a fost cel care, ani la rândul, a fost cel mai puternic om din România, cel care făcea și desfăcea guverne cu o ridicare de… mustață, relatează Fanatik.ro .

”La adăpostul nopții, un mesager vine în mare taină să ceară o audiență privată. Nuțu face câțiva pași și îi spune că poate să vorbească de față cu mine. Îi cere lui Nuțu, din partea lui Dragnea, protecție la Rahova. Nuțu zâmbește. Mereu ajung la mâna lui. Mereu se întoarce roata”, scrie în “Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”.

Dar nu a fost singurul politician care i-a cerut ajutorul. Alții, la fel de puternici ca Dragnea, la vremea lor, au depins de el. De exemplu, Adrian Năstase, pe când erau, amândoi, în penitenciar.

”A cerut voie gardienilor să vină să vorbim. M-a salutat și mi-a spus că vrea să mă cunoască. I-am zis: `Dacă voiai Hollandul (o armă de vânătoare, de colecție, n. red.)` puteai să-mi spui, că ți-l trimiteam. (…) Îmi trecuse pe la urechi că o vrea Năstase și că de aia m-a băgat iar jos.

M-am uitat în ochii lui și l-am întrebat ce caută la prizon, alături de mine. De ce n-a făcut legile așa cum trebuie, că doar el a fost la butoane. A lăsat privirea în jos…”, mai povestește Nuțu Cămătaru în cartea biografică scrisă de Codin Maticiuc.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa