Dezvăluirile lui Mitică Dragomir despre nunțile de „nababi” la care a participat

Dezvăluirile lui Mitică Dragomir despre nunțile de „nababi” la care a participat

Recunoscut drept un adevărat personaj care are povești fără număr de spus tuturor, cele mai multe inspirate chiar din viața lui, Dumitru Dragomir nu ratează nicio ocazie de „a da din casă” ori de câte ori se poate.

Recent, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a surprins audiența când a povestit cum a participat la mai multe nunți de nababi, unde s-a aruncat cu milioanele de dolari. Dar că toți au divorțat după doar câțiva ani!

„Am văzut trei sau patru nunți absolut fenomenale. Toți care au făcut nunțile astea, toți sunt despărțiți acum. Copilul primarului din Ștefănești a făcut o nuntă cum la noi în România nu cred că a existat. Copilul lui Nețoiu a făcut o nuntă cum nu vezi prin filme, s-a despărțit. Mai am încă doi, dar unul mi-e apropiat și nu pot să dau de el, cred că e pe la mine pe acasă și face infarct”, a spus Mitică Dragomir la Fanatik.

Mai mult decât atât, fostul șef din fotbalul românesc a ținut să precizeze că fiul primarului din Ștefănești a primit la nuntă, de la o singură persoană, un milion de dolari cash!

„Când încasezi la nuntă un milion de dolari... În momentul când faci o nuntă și câștigi peste 500 de mii de dolari... A făcut o nuntă primarul din Ștefănești pentru băiatul lui... Și n-a ținut decât doi ani. A primit un milion de dolari. Un milion de dolari e mult? Mi-a povestit cineva că s-a făcut în Oaș o nuntă cu 1.500 de invitați și n-a fost niciun dar sub 1.000 de euro de persoană”, și-a continuat povestea Dumitru Dragomir.

Apoi, el a povestit și cum arată nunțile bogătașilor: „Numai florile au costa 100.000-150.000 de euro. Toată sala aia care era cât vezi cu ochii, 50 de metri lungime pe 50 de metri lățime. Numai bucătari am avut. Am avut 40 de bucătari și la Nețoiu am avut 33 de bucătari numai”.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat