Dezvăluirile unei chelnerițe de lux din Las Vegas: „Clienții nu se uită la bani, iar soțiile nu îi sună niciodată“ FOTO

Dezvăluirile unei chelnerițe de lux din Las Vegas: „Clienții nu se uită la bani, iar soțiile nu îi sună niciodată“ FOTO

O chelneriță de lux din Las Vegas a povestit pentru Insider care sunt avantajele și riscurile acestei meserii, atunci când clienții sunt cei mai bogați oameni din lume .

Carrie Orozco este bottle girl într-un club din Las Vegas FOTO Arhivă personală/InstagraM

Carrie Orozco este chelneriță într-un club exclusivist din Las Vegas și influencer pe TikTok. Este ceea ce americanii numesc „bottle girl“, adică nu o chelneriță oarecare, ci una de lux. Bottle service este un serviciu de rezervare a unei mese într-un club, cu prețuri care pot ajunge și la câteva zeci de mii de dolari pe noapte. În acest preț, clientul primește și o sticlă de băutură foarte scumpă, de obicei șampanie (uneori tequila hig end sau cognac). Chelnerițele care aduc băutura la masă fac un adevărat show (cu artificii, costume, lasere, lumini, confetti etc), pentru ca acești clienți să primească o experiență completă, nu doar o simplă băutură.

„Dacă la masă consumația minimă e de 10.000 de dolari, trebuie să primești ceva de banii aceștia. E concurență mare între cluburi și trebuie să vii mereu cu ceva nou, pentru că e clar că nu poți vinde doar o băutură și atât. Vindem o experiență și încercăm să le oferim clienților nopți pe care le vor uita niciodată“, a declarat Carrie Orozco pentru Insider .

Iar asta într-o noapte obișnuită, pentru că la ocazii speciale, precum Anul Nou, prețurile sunt mult mai mari. „De Anul Nou, prețurile pornesc de la 30.000 de dolari, dintre care numai laserele și confetti costă cel puțin 5.000 de dolari“, a explicat ea.

Aceasta și-a depus CV-ul în 2015 și spune că a trecut printr-o primă probă mai puțin formală (câteva întrebări și fotografii) și prin două interviuri serioase, pentru a obține jobul. „Când am început munca, știam că oamenii sunt bogați, dar nu realizam cât de bogați și cât de mulți pot fi. Toată lumea are bani. Ei vin în club, nu trebie să-i căutăm. Nu îi interesează câți bani cheltuie. Cardurile lor nu sunt respinse niciodată, iar soțiile lor nu sună niciodată să-i întrebe ce fac sau unde sunt“, a povestit aceasta.

Chelnerița lucrează trei zile pe săptămână, are asigurare medicală și plătește o contribuție pentru pensie, dar recunoaște că cei mai mulți bani vin din bacșișuri. Un alt mare avantaj este că vede gratuit mari artiști care susțin show-uri private în club, de la Celine Dion la Iggy Azalea.

Pe mine nu mă deranjează dacă cineva vrea să vină și să mă îmbrățișeze. Dar unele fete nici măcar nu suportă să dea mâna cu cineva. Doar ești într-un club și nu știi pe unde au fost mâinile acelea

Însă această meserie vine și cu părți mai puțin plăcute, mai ales când clienții consumă prea mult alcool. „Cel mai rău este când omenii devin nepoliticoși și mai ales neglijenți. Cel mai rău este când te ard, din neatenție, cu țigările. Există vomă și cioburi, iar lucruri de genul acesta sunt pur și simplu inevitabile. Personal, nu am fost niciodată în situația ca cineva să vomite pe mine, dar am văzut oameni cărora li s-a întâmplat. Când se întâmplă asta, ți se oferă opțiunea de a merge acasă, de cele mai multe ori. Dar dacă este o noapte aglomerată, mergi să te schimbi și să te întorci la lucru“, a mai dezvăluit Carrie Orozco.

Femeile pot fi la fel de rele ca bărbații. Uneori, granițele pur și simplu dispar, pentru că oamenii nu înțeleg că ești la serviciu. Unii clienți îți spun: «Ador rochia ta» și pun mâna pe ea. Nu e ceva ce ai face unui angajat la supermarket, nu? Depinde de limitele fiecărei persoane. Pe mine nu mă deranjează dacă cineva vrea să vină și să mă îmbrățișeze. Dar unele fete nici măcar nu suportă să dea mâna cu cineva. Doar ești într-un club și nu știi pe unde au fost mâinile acelea“, a adăugat ea.

Aceasta a mai spus că a avut mare noroc să fie angajată de la prima încercare, dar competiția între fete este mare. „Încă ne plac sânii falși, implanturile fesiere sunt încă la modă, fetele au părul coafat, unghiile și machiajul făcute, sunt bronzate și probabil și-au albit dinții. Concurența e mare, multe fete încearcă de mai multe ori până să obțină jobul de bottle girl într-un club exclusivist“, a încheiat Carrie Orozco.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”