DGAF:Amenzi de 1,67 milioane de lei în Dragonul Roșu în 4 zile; amenzile însumează 5,27 milioane de lei în 2016

DGAF:Amenzi de 1,67 milioane de lei în Dragonul Roșu în 4 zile; amenzile însumează 5,27 milioane de lei în 2016

Inspectorii Direcției generale antifraudă fiscală (DGAF) au aplicat amenzi de 1,67 milioane de lei în Dragonul Roșu în urma unor controale efectuate în perioada 16-20 august, iar de la începutul anului, amenzile aplicate în complexul comercial menționat se ridică la 5,27 milioane de lei, se arată într-un comunicat al ANAF transmis marți AGERPRES.

'În perioada 16-20 august, inspectorii antifraudă au efectuat verificări specifice la firmele din complexul comercial Dragonul Roșu. La acțiunile de control au participat, în fiecare zi din perioada menționată, câte 20 de echipe de inspectori ai Direcției generale antifraudă fiscală (DGAF), care au constatat abateri pentru sancționarea cărora au dispus aplicarea a 260 de amenzi, în valoare totală de 1,67 milioane de lei, precum și confiscări de sume, în cuantum de 66.622 de lei, și de bunuri, în valoare de 259.699 de lei, se menționează în comunicat.

Potrivit documentului, anul acesta, inspectorii Direcției generale antifraudă fiscală au desfășurat controale în mod regulat în complexul comercial Dragonul Roșu, constatând încălcări ale legislației pentru care au aplicat 698 de amenzi, în cuantum de 5,27 milioane de lei, cele mai frecvente abateri fiind veniturile neînregistrate și comercializarea de mărfuri fără documente justificative.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...