DGPMB: Bărbat, arestat preventiv; avea suspendat dreptul de a conduce şi este acuzat de vătămare corporală din culpă

DGPMB: Bărbat, arestat preventiv; avea suspendat dreptul de a conduce şi este acuzat de vătămare corporală din culpă

Un bărbat de 22 de ani, din Bucureşti, a fost arestat preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi conducerea unui ehicul având acest drept suspendat, anunţă DGPMB.

În fapt, pe parcursul acestui an, bărbatul a fost surprins de şase ori conducând pe drumurile publice având acest drept suspendat. În urma dosarelor penale întocmite pe numele său, Parchetul a dispus continuarea cercetărilor sub măsura controlului judiciar.

Din cercetările efectuate de către poliţişti ai Brigăzii Rutiere a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul, în data de 9 noiembrie 2019, în jurul orei 13.00, în pofida faptului ca avea suspendat dreptul de a conduce, s-ar fi aflat la volanul unui autoturism, moment în care ar fi accidentat un pieton ce se afla angajat în traversarea unei străzi din sectorul 5, iar ulterior a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor sau a procurorului.

"În baza probatoriului administrat, bărbatul de 22 de ani a fost reţinut, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 propunând arestarea sa preventivă, propunere însuşită de instanţă, care a dispus continuarea cercetărilor cu cel în cauză în stare de arest preventiv", se arată în comunicatul Poliţiei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...