DGPMB: Bărbat bănuit de incendierea a două maşini, reţinut de poliţişti

DGPMB: Bărbat bănuit de incendierea a două maşini, reţinut de poliţişti

Un bărbat de 44 de ani din Bucureşti, bănuit de distrugerea a două autoturisme, prin incendiere, a fost reţinut şi urmează a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, după ce a fost audiat marţi de poliţiştii Secţiei 16.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, marţi dimineaţa, poliţişti din cadrul DGPMB, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 4, au pus în aplicare un mandat de percheziţie, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 44 de ani, bănuit de distrugerea a două autoturisme, prin incendiere.

Din datele şi probele administrate în cauză de poliţiştii Secţiei 16, în perioada 27 februarie - până în prezent, a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat ar fi provocat incendierea a două autoturisme. În urma investigaţiilor desfăşurate a fost identificat un bărbat, de 44 de ani, fiind reţinută în sarcina acestuia comiterea infracţiunii de distrugere, stabilindu-se că, la data de 27 februarie, pe fondul unui conflict mai vechi cu persoana vătămată, s-ar fi deplasat la locul unde victima avea autoturismul parcat şi ar fi vărsat dintr-un recipient un amestec, peste maşină, după care l-ar fi aprins, izbucnind astfel un incendiu, care s-a extins şi la un alt autovehicul, parcat în aceeaşi zonă.

Marţi dimineaţă a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, bărbatul fiind depistat şi condus pentru audieri la sediul secţiei. Totodată, au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, precizează comunicatul citat.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

2 O femeie l-a surprins pe soț în timp ce „servea un oral” de la o minoră / Ce a urmat s-a transformat în coșmar

3 Așa o fi?

4 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

5 VIDEO De văzut!